Συμπατριώτες, τι πάτε και στηρίζετε…

Το άρθρο στο Ria Novosti για τον πόλεμο στην Ουκρανία γυρίζει τα έντερα ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Το φερέφωνο του Κρεμλίνου απειλεί έναν ολόκληρο λαό με γενοκτονία και δείχνει πως αντιλαμβάνεται ο Πούτιν την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι «τυχεροί» που δεν θα εκτελεστούν ή δεν εκτοπιστούν, θα «επιμορφωθούν» για τα επόμενα 30 χρόνια! Συμπατριώτες, τι πάτε και στηρίζετε! Ο Αδόλφος Πούτιν είναι ένας πραγματικός κίνδυνος για την Ευρώπη και την Ελευθερία.

Βλέπουμε στις ειδήσεις τους νεκρούς στους δρόμους, όπως τους άφησε πίσω του ο «απελευθερωτικός στρατός» της Μόσχας. Δεμένους πισθάγκωνα, διάσπαρτους κατά δεκάδες δεξιά και αριστερά στους δρόμους, στις αυλές των σπιτιών τους. Και αναρωτιόμαστε, που γεννήθηκε τόσο μίσος. Η απάντηση είναι απλή: Εκεί που γεννιέται πάντα, στα εργαστήρια του φασισμού. Με το άρθρο της Ria Novosti πέφτουν και οι τελευταίες αραχνοΰφαντες κουρτίνες που «έκρυβαν» μέχρι τώρα τον χασάπη της Μόσχας.

Διαμαρτύρονται οι ισαποστάκηδες στην Ελλάδα γιατί στείλαμε όπλα στην Ουκρανία. Σαν να βρισκόμαστε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, να στέλνουμε όπλα στην Πολωνία και να βρίσκονται «ειρηνιστές» που διαμαρτύρονται γιατί προσπαθούμε να σταματήσουμε τον Χίτλερ. Έχετε ακόμη αμφιβολίες; Διαβάστε προσεκτικά το άρθρο στο Ria Novosti. Διαβάστε τι ακριβώς λέει για τη συλλογική ευθύνη των Ουκρανών για το γεγονός ότι … υπάρχουν! Και φυσικά ένας τρόπος υπάρχει για να πάψει κάποιος να ενοχλεί με την παρουσία του: Να εξαφανιστεί! Αν και το φερέφωνο της Μόσχας έχει και μία εναλλακτική για όσους κρίνει ότι χρήζουν της φιλευσπλαχνίας του καθεστώτος. Την … αναμόρφωση και όχι για έναν ή δύο χρόνια, αλλά για μια ολόκληρη γενιά. Με άλλα λόγια, τα ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη έχουν σκοπό να μετατρέψουν για πάντα μία ελεύθερη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Ποιοι είναι οι Ναζί σε αυτή την ιστορία; Κατά τους Ρώσους οι Ουκρανοί που έχουν «μολυνθεί» από τους δυτικούς. Φοβερό επιχείρημα, μην μου πείτε! Το έχουμε ακούσει και άλλες φορές, έχουμε σχετική πείρα. Θα θυμάστε τα δικά μας φυντάνια που έλεγαν ακροδεξιό όποιον διαφωνούσε μαζί τους.

Φίλοι και φίλες. Η Ιστορία στο μέλλον θα γράψει ότι η Ελλάδα ήταν μία από τις πιο ανεκτικές χώρες στην Ευρώπη στα αίσχη του Πούτιν. Ότι ο ελληνικός λαός σε ένα μεγάλο ποσοστό «άκουγε» τα επιχειρήματα του χασάπη. Δεν θα είμαστε υπερήφανοι γι αυτό! Θα αποτελεί ένα μαύρο στίγμα στην πορεία μας. Και αυτό πρέπει να το πολεμήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ανθρώπους για την αλήθεια. Και το άρθρο της Ria Novosti είναι μία καλή αρχή για να δει ο κάθε ένας από εμάς τι πραγματικά εκπροσωπεί η Μόσχα. Είναι οι φορείς μιας μαύρης εποχής, γεμάτη μίσος και πολέμους. Είναι σαν να ζούμε τις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και να βλέπουμε κάποιους συμπατριώτες μας να χειροκροτούν τον Χίτλερ…

Θανάσης Μαυρίδης

[email protected]