Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, 00:01

Θανάσης Μαυρίδης
-A +A

Βοήθα Παναγιά μην μας επιστρέψει το delivery boy

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, 00:01
Βοήθα Παναγιά  μην μας επιστρέψει το delivery boy

Το είπε η Αγία Χριστίνα του Λαγκάρντ, μακρινή ξαδέλφη του Γερούν και των άλλων μενουμευρωπαίων. Ο φόρος που υπέγραψε το delivery boy με τους μερκελιστές, τα αιματοβαμμένα πρωτογενή πλεονάσματα, είναι απεχθής. Κατάρα στους πουτινιστές μπαρουφολόγους που θέλησαν να οδηγήσουν μια ολόκληρη χώρα στον παραισθησιογόνο κόσμο του Γαβρά. Ο Θεός να τους αφαιρεί ψήφους και να χαρίζει ώρες στην εξουσία του Κυριάκου του φοροφονιά.

Βόηθα Παναγιά να μην επιστρέψει το delivery boy. Ο «ναι» σε όλα, ο άνθρωπος που έκανε το άσπρο μαύρο, το «όχι» «ναι», ο βασιλιάς του ψεύδους, ο ποιμένας των ανίκανων, ο εχθρός της αριστείας.

Βόηθα να δει ο ελληνικός λαός το φως το αληθινό. Με την βοήθεια του ΔΝΤ, της ΕΚΤ να διαλυθεί το σκότος των λαϊκιστών. Μόνη λύση η ανάπτυξη, οι επενδύσεις. Μάχη για χαμηλά πλεονάσματα.

Για να σοβαρευτούμε λίγο. Επί σειρά ετών ο ελληνικός λαός αγόραζε μπαρούφες. Ότι εχθρός του ήταν οι διεθνείς οργανισμοί και ο καπιταλισμός και φίλοι του ο Πούτιν και ο Μαδούρο. Ως εδώ! Πραγματικός εχθρός του λαού αποδείχτηκε ότι είναι οι λαϊκιστές δραχμολάγνοι που με τις ιδεοληψίες τους πέταξαν στα σκουπίδια το μέλλον ενός λαού. Οι yes men που υπέγραψαν ό,τι τους έβαλαν στο τραπέζι οι δανειστές. Οι άνθρωποι που δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν τα πάντα, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν λίγο ακόμη χρόνο στην εξουσία.

Χτες αποδείχτηκε ότι υπάρχει δρόμος για την ευημερία. Είναι ο δρόμος που έχει υποδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με απόλυτη σαφήνεια. Ασφαλώς και δεν είναι «αγία» η κα Λαγκάρντ. Είναι όμως ρεαλίστρια. Ο μόνος τρόπος για να μην εκτεθούν στο τέλος το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και όλοι οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί που βάπτισαν τα τελευταία χρόνια το κρέας ψάρι στην Ελλάδα των ψευδοπροφητών, είναι να «επενδύσουν» σε μία φιλελεύθερη κυβέρνηση. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί αυτή η χώρα είναι να ακολουθηθεί ο δρόμος της κοινής λογικής. Με την βοήθεια της Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Αρκεί να μην επιστρέψει το delivery boy. Διότι η πλούσια αυτή χώρα που ονομάζεται Ελλάδα δεν θα είχε φτάσει στο σημείο να εμπιστευτεί τις τύχες της σε μια παλιοπαρέα, αν ο ίδιος ο λαός της δεν είχε ανοίξει τις κερκόπορτες στον λαϊκισμό. Είναι ο ίδιος λαός με αυτόν που έδωσε την μεγάλη νίκη στην Κυριάκο Μητσοτάκη πριν λίγες εβδομάδες. Είναι ο ίδιος λαός που θα ψηφίσει και στις επόμενες εκλογές. Ναι, θα νιώσουμε καλύτερα αν αυτός ο λαός πιστέψει ότι ο πραγματικός εχθρός του είναι ο σοσιαλισμός . 'Όχι ακατόρθωτο, αλλά δύσκολο!

Θανάσης Μαυρίδης
[email protected]

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα