Συνάντηση Αδ. Γεωργιάδη - Τζ. Πάιατ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, 19:18
-A +A
Συνάντηση Αδ. Γεωργιάδη  - Τζ. Πάιατ

Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάϊατ, είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με επίκεντρο τις εκκρεμείς επενδύσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Τζέφρι Πάιατ, έδωσε συγχαρητήρια στον Άδωνι Γεργιάδη ενώ σχολίασε ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες να αναπτυχθούν οι ελληνοαμερικανικές εμπορικές σχέσεις. «Συγχαρητήρια στον φίλο μου 'Αδωνι Γεωργιάδη για το ρόλο του πρώτου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Ελλάδα μετά την διάσωση. Υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες να αναπτυχθούν οι αμερικανόελληνικές εμπορικές σχέσεις συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού, των ναυπηγείων Ελευσίνας και άλλων. Έχετε την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ», έγραψε συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρέσβης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ευχήθηκε στον Τζέφρι Πάιατ περαστικά και καλή ανάρρωση. «Σήμερα συναντήθηκα με τον αμερικανό πρέσβη @USAmbPyatt και συζητήσαμε για τις εκκρεμείς επενδύσεις των Η.Π.Α. στην Ελλάδα. Από καρδιάς του εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση», έγραψε στο Twitter, o Άδωνις Γεωργιάδης.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα