Πρώην εκπρ. Τύπου Λευκού Οίκου: «Τραμπ, είσαι η απόλυτη αποτυχία»

Πρώην εκπρ. Τύπου Λευκού Οίκου: «Τραμπ, είσαι η απόλυτη αποτυχία»

Τα διαδικτυακά τους πυρά αντάλλαξαν ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Άντονι Σκαραμούτσι με τον πρόεδρο Ντοναλντ Τραμπ, με αφορμή τη συνέντευξη του πρώτου στο δίκτυο Fox News.

Το πρώην στέλεχος της Wall Street που διετέλεσε μόνο έντεκα μέρες ως εκπρόσωπος Τύπου μίλησε στην εκπομπή του Στιβ Χίλτον στο δίκτυο Fox, όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε τον Τραμπ όχι μόνο για τον χειρισμό της πανδημίας αλλά για το ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα «κινδυνεύει με εξαφάνιση εξαιτίας του».

Ο Τραμπ, ο οποίος παρακολουθούσε την εν λόγω εκπομπή, απάντησε μέσω Twitter: «Ο Σκαραμούτσι γελοιοποιείται στην εκπομπή του Στιβ Χίλτον. Μετά από έντεκα μέρες στην καλύτερη κυβέρνηση, απολύθηκε. Μου ζήτησε να τον πάρω πίσω και απάντησα "όχι"». 

Ο Σκαραμουτσι δεν άφησε αναπάντητη την αιχμή του Τραμπ και έγραψε στο Twitter: «Ο αποτυχημένος είσαι εσύ: 162.000 νεκροί από τον κορονοϊό και 40 εκατομμύρια άνεργοι στην προεδρία σου. Θέλαμε να πετύχεις αλλά είσαι η απόλυτη αποτυχία. Ευτυχώς όλα τα τελειώσουν τον Νοέμβριο. Η Αμερική θα επουλώσει τις πληγές της και θα κτιστεί ξανά».

Σημειώνεται ότι ο Σκαραμουτσι ο οποίος είναι Ρεπουμπλικανός, συμμετέχει σε μια από τις σημαντικότερες επιτροπές πολιτικής δράσης (PAC) που έχουν συστήσει Ρεπουμπλικάνοι για την στήριξη του αντιπάλου του Τραμπ, Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑP