Όλοι γνωρίζουμε ποιος βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις κατά της κυρίας Αχτσιόγλου

Πληθαίνουν όσοι πέφτουν από τα σύννεφα για τις αήθεις επιθέσεις που δέχεται η κυρία Έφη Αχτσιόγλου. Φαίνεται πως μέχρι τώρα κατοικούσαν σε άλλον πλανήτη. Δεν έβλεπαν τι γινόταν τόσα χρόνια στο Διαδίκτυο από όλους αυτούς που σήμερα πρωταγωνιστούν σε αυτές τις επιθέσεις. Και αυτό το σχόλιο μου συμπεριλαμβάνει και την ίδια την παθούσα η οποία έβλεπε αδιαμαρτύρητα τα όσα υφίσταντο γυναίκες—στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα. Καμιά και κανένας από τη ριζοσπαστική Αριστερά δεν προσπάθησε να θέσει τέρμα σε αυτήν την πολιτική αλητεία. Και σήμερα αυτά τα ζόμπι του Διαδικτύου ξαναχτύπησαν αυτή τη φορά έναν εσωκομματικό στόχο. Όλως τυχαίως την αντίπαλο του Στέφανου Κασσελάκη που όλως τυχαίως υποστηρίζεται από όλο το σύστημα του Αλέξη Τσίπρα. 

Ας είναι σίγουρος ο αναγνώστης πως αν ο Α. Τσίπρας στήριζε την κυρία Αχτσιόγλου όλος αυτός ο υπόκοσμος του twitter θα επιτίθετο στον Στέφανο Κασσελάκη, με ακόμα πιο χυδαίο τρόπο. Διότι όλο αυτό το σύστημα γιγαντώθηκε και υποστηρίχθηκε από τον ίδιο τον Α. Τσίπρα. Αυτός επέλεξε τις προσωπικές επιθέσεις, αυτός είπε τα περίφημα «ή εμείς ή αυτοί» και «ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν», αυτός προσπάθησε να βάλει τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. Αυτός τελικά άνοιξε τον ασκό του Αιόλου της χυδαιότητας. Αυτός δεν τόλμησε να ακουμπήσει τον μέγιστο υβριστή της πολιτικής μας ζωής, γιατί ήταν και παραμένει το alter ego του και επίσης όλως τυχαίως πρωταγωνιστεί, μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, στις επιθέσεις κατά της κυρίας Αχτσιόγλου. Επί των ημερών του Α. Τσίπρα εκτράφηκε ένα θηρίο που πίσω από τις κουκούλες της ανωνυμίας υβρίζει και συκοφαντεί όλους αυτούς που ο προϊστάμενός τους θεωρεί εχθρούς του και επιζητεί την πολιτική τους εξόντωση. 

Βέβαια όλο αυτό το σύστημα ακόμα δεν αντιλήφθηκε πως ένας από τους λόγους της εκλογικής πανωλεθρίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η χυδαιότητα που εξέπεμπε. Μια χυδαιότητα που αποξένωσε τη ριζοσπαστική Αριστερά από τους μετριοπαθείς πολίτες. Και συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο, αυτή τη φορά εναντίον μιας συντρόφισσάς τους. 

Η κυρία Αχτσιόγλου που τώρα διαμαρτύρεται για τα όσα ακούει σε βάρος της τα γνώριζε όλα αυτά. Να υποθέσω πως δε συμφωνούσε, αλλά αυτό που μετρά είναι πως σιωπούσε. Δε διαχώρισε ποτέ τη θέση της. Και σήμερα βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση που βρέθηκαν τόσες γυναίκες—στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Όλοι εμείς που κατά καιρούς γίναμε στόχος αυτού του διαδικτυακού όχλου, επειδή ακριβώς γνωρίζουμε τι σημαίνει στοχοποίηση, στεκόμαστε δίπλα στην κυρία Αχτσιόγλου. Απλώς ελπίζω επί τέλους να γίνει αντιληπτό σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως όλο αυτό το σκηνικό της βαρβαρότητας που έχει στηθεί σε βάρος της έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας.