Στην Κύπρο ανοίγει πανιά ο Καπόπουλος
Έργο του Σπύρου Βασιλείου
Έργο του Σπύρου Βασιλείου

Στην Κύπρο ανοίγει πανιά ο Καπόπουλος

Η Kapopoulos Fine Arts έχει δείξει ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις. Μέσα στην πανδημία άνοιξε νέα αίθουσα στο Κολωνάκι (Σκουφά 5), διατηρώντας παράλληλα τους χώρους όπου δραστηριοποιείται (ανάμεσά τους και τις γκαλερί σε δημοφιλή νησιά).

Επέκτεινε τις δημοπρασίες στον ψηφιακό χώρο και με σταθερά βήματα δημιούργησε ένα συλλεκτικό κοινό που παρακολουθεί τις πωλήσεις από απόσταση. Τώρα, ο Βαγγέλης Καπόπουλος ανοίγει πανιά στην Κύπρο, κυρίως, με καλλιτέχνες της pop art σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έργο του Παύλου (Διονυσόπουλου)

Οπωσδήποτε, τη διαφορά κάνει το έργο εικαστικών που προβάλλεται σε γνωστές αίθουσες τέχνης και μουσεία του κόσμου. Συνθέσεις που υπογράφουν οι Τζεφ Κουνς ή ο Ρίτσαρντ Ορλίνσκι και, συνήθως, βλέπουμε σε μεγάλες συλλογές θα ταξιδέψουν με τη φροντίδα της Kapopoulos Fine Arts. Κοντά σε αυτά τα ονόματα, βλέπουμε και Έλληνες «διεθνείς» όπως ο Παύλος κι ο Φασιανός.

Έργο του Richard Orlinski

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν περί τα 35 ζωγραφικά και γλυπτά έργα, με την υπογραφή των: Mr. Brainwash, Jeff Koons, Fred Allard, Marco Grassi, Richard Orlinski, Carole Feuerman, Laurence Jenkell, Benjamin Spark, Cedric Bouteiller, Frederic Avella, Sonke, Γιάννη Τσαρούχη, Pavlos (Διονυσόπουλος), Σπύρου Βασιλείου, Αλέκου Φασιανού, Δημήτρη Μυταρά, Γιώργου Λάππα, Βασίλη Σπεράντζα, Γιώργου Σταθόπουλου, Κωστή Γεωργίου, Δημήτρη Γέρου, Απόστολου Λάβδα.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Amara: Five Star Luxury Hotel (amarahotel.com) στη Λεμεσό και θα είναι ανοικτή στο κοινό στις 25 Μαρτίου 12:00 - 21:00 και 26 Μαρτίου 10:00 -21:00.

Έργο του Mr. Brainwash

Τηλ. 2108974441 (για την Ελλάδα) +357 25360066 (για την Κύπρο), Εmail: [email protected] [email protected] 

www.kapopoulosart.gr

Κεντρική φωτογραφία: Έργο του Σπύρου Βασιλείου