ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μ. Χαιρετάκης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του
Facebook Παύλος Πολάκης
Facebook Παύλος Πολάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μ. Χαιρετάκης ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χαιρετάκης, για τον οποίο είχε ξεσπάσει κρίση στην Κουμουνδούρου λόγω της εμπλοκής του Παύλου Πολάκη

«Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις, καρέκλες και μηχανισμοί», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μ. Χαιρετάκης, υποστηρίζοντας ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, η οποία, όπως αναφέρει, είχε την ομόφωνη έγκριση την πολιτικής γραμματείας, για να στηρίξει έναν πραγματικό αγωνιστή (εννοώντας χωρίς να τον κατονομάζει τον Π. Πολάκη).

Η ανακοίνωση του Μ. Χαιρετάκη

«Δήλωση απόσυρση της υποψηφιότητας μου. Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και τη βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα, την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου, αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών, όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα, τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει, κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση», τόνισε ο Μ. Χαιρετάκης.

«Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές, εγωισμοί, θέσεις, καρέκλες και μηχανισμοί. Κλείσιμο με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο, ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας. Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή, να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι θα κερδίσουν από τη μη υποψηφιότητα μου, να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε στην ανάρτησή του.

 

Διαβάστε επίσης:

Π. Πολάκης σε Αλ. Τσίπρα: Συγγνώμη, δεν είχα πρόθεση να σας αμφισβητήσω

Γ. Ραγκούσης: Η επιστολή συγγνώμης Πολάκη θα συνυπολογιστεί στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας