Στήριξη Μ. Βορίδη σε Απ. Τζιτζικώστα

Στήριξη Μ. Βορίδη σε Απ. Τζιτζικώστα

Ένα ένα τα στελέχη της ΝΔ παίρνουν θέση για το ποιον θα στηρίξουν για την ηγεσία του κόμματος.  

Τα χαρτιά του άνοιξε σήμερα ο Μάκης Βορίδης για την στάση που θα κρατήσει στις επικείμενες εκλογές προέδρου της ΝΔ.

Σύμφωνα με το real.gr, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε δημόσια τη στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Προσερχόμενος στη Βουλή ο κ. Βορίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του.

Σημείωσε πως χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών, είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».


Κύκλοι Κυρ. Μητσοτάκη: «Πλέον το ιδεολογικό πρόσημο της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα είναι ξεκάθαρο»

Πριν απο λίγη ώρα και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Κύκλοι του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη δήλωση στήριξης του Μάκη Βορίδη της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα ανέφεραν στο ΑΠΕ τα εξής: «Δεν σχολιάζουμε παρασκηνιακές συναλλαγές που μέχρι πρότινος κατήγγειλε ο κ. Τζιτζικώστας. Πλέον το ιδεολογικό πρόσημο της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα είναι ξεκάθαρο».