Κυρ. Μητσοτάκης στα γραφεία της ΝΔ: Θα είμαι πλέον εδώ κάθε μέρα να επιβλέπω τη δουλειά
Facebook
Facebook

Κυρ. Μητσοτάκης στα γραφεία της ΝΔ: Θα είμαι πλέον εδώ κάθε μέρα να επιβλέπω τη δουλειά

Αποχώρησε μετά από 4 χρόνια από το Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς παρέδωσε τα «κλειδιά» στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά και οδηγήθηκε στο νέο του στρατηγείο στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς.

Η υποδοχή από τα στελέχη της ΝΔ ήταν πανηγυρική. Ήδη από την πρώτη στάση στο κυλικείο: «Κύριε πρόεδρε σηκώσαμε ήδη μανίκια», του είπαν οι εργαζόμενοι. «Θα είμαι πλέον εδώ κάθε μέρα να επιβλέπω τη δουλειά», τους απάντησε χαριτολογώντας.

Στη συνέχεια ανέβηκε σε όλους τους ορόφους και χαιρέτησε τους εργαζόμενους, για να καταλήξει στο γραφείο του στον 3ο, όπου πλέον έχει στηθεί το «στρατηγείο» της γαλάζιας παράταξης και τηλεφώνησε σε συνεργάτες του. Εδώ, θα γίνεται πλέον και ο πρωινός καφές στις 9.00, αρχής γενομένης από αύριο.

Με στρατηγική αυτοδυναμίας για την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της ενισχυμένης αναλογικής που θα γίνει στις 25 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει το «σήμα» για την έναρξη της νέας προεκλογικής περιόδου.

Μάλιστα έκανε και μία ανάρτηση στο Facebook με ασπρόμαυρες φωτογραφίες στην οποία έγραφε «όπως ακριβώς προβλέπεται, επιστροφή στο σπίτι μας, στη Νέα Δημοκρατία».