Σ. Παναγούλης: «Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία»

Σ. Παναγούλης: «Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία»

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πώληση του πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης κάνοντας λόγο για «καραμπινάτη υπόθεση που μυρίζει μίζα».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά", ανέφερε ότι, «βεβαίως αγγίζει τον πρωθυπουργό» προσθέτοντας πως «υπάρχει νόμος από το 2011 που απαγορεύει μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες, Πώς λοιπόν εμπλέκεται σε όλη αυτή την ιστορία ένας μεσάζων και συγκεκριμένα ονόματι Παπαδόπουλος; Είναι υπόθεση καραμπινάτη. Μυρίζει μίζα. Μυρίζει μίζα όλη αυτή η ιστορία».

«Υπάρχουν τα τηλεγραφήματα, τα διαβιβαστικά του πρέσβη και του προξένου που λένε ξεκάθαρα ότι οι Σαουδάραβες δεν θέλουν να υπάρχει κανένας μεσάζων» επισήμανε ο Στάθης Παναγούλης.

Και συνέχισε ο κ. Παναγούλης: «Είναι τυχαίο ότι οι προκηρύξεις που έριξε ο Ρουβίκωνας στο Πεντάγωνο έλεγαν να φύγει ο μιζαδόρος υπουργός, να πάει φυλακή όπως ο Άκης, ότι ο Καμμένος δεν κάνει ούτε για αρβυλοφύλακας; Είναι τυχαία όλα αυτά;».

«Είναι άτυπη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ από αγανακτισμένα μέλη για την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία τρία χρόνια που κυβερνάει», ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.