ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για καταγγελία Σπίρτζη: Καταδεικνύεται η εκτεταμένη χρήση του Predator

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για καταγγελία Σπίρτζη: Καταδεικνύεται η εκτεταμένη χρήση του Predator

«Μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καταδεικνύεται ότι η χρήση του παράνομου λογισμικού Predator στην Ελλάδα είναι εκτεταμένη», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει το «θέατρο σκιών» στην εξεταστική επιτροπή, όπως αναφέρει και να καλέσει όλους τους μάρτυρες που προτείνει καθώς, όπως προσθέτει, το κατασκοπευτικό λογισμικό κόστους εκατομμυρίων ευρώ, δεν μπορεί να διακινείται ανεξέλεγκτα και να γίνεται όπλο παγίδευσης.

«Και δεύτερη άρνηση της κλήσης των προσώπων που εμπλέκονται με το Predator, θα συνιστά ξεκάθαρη δήλωση ενοχής και συγκάλυψης. Πρέπει, δε, να γίνει άμεσα έρευνα στην εταιρεία που σχετίζεται με το εν λόγω λογισμικό», σημειώνει.

Επιπλέον, επανέρχεται στο αίτημα που κατέθεσαν τον Αύγουστο στη Διάσκεψη των Προέδρων οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καλώντας τον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει αμέσως πρωτοβουλίες ώστε να ελεγχθούν τα κινητά όλων των βουλευτών των κομμάτων, να διαπιστωθεί πόσοι παρακολουθούνται αλλά και να διασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών των εκλεγμένων βουλευτών.

Διαβάστε Περισσότερα