Π. Μαρινάκης κατά Τσίπρα: 10 χρόνια μετά το χάος που προκάλεσε στην οικονομία, μας θυμίζει τον υπαίτιο

Π. Μαρινάκης κατά Τσίπρα: 10 χρόνια μετά το χάος που προκάλεσε στην οικονομία, μας θυμίζει τον υπαίτιο

Πυρά κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, με αφορμή την κριτική που άσκησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την οικονομική πολιτική του, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη 2η διεθνή διάσκεψη για τη Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, που διοργανώνει το Ινστιτούτο «Αλέξης Τσίπρας», εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ανάρτησή του ανέφερε τα εξής: 

«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας πυκνώνει τις παρεμβάσεις του και μάλιστα με βασικό πρόταγμα την οικονομία, 10 χρόνια μετά το απόλυτο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, μας δίνει την ευκαιρία εκτός από την επέτειο να θυμηθούμε και τον υπαίτιο.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή σήμερα έκανε εκτενή ανάλυση για τον αγώνα κατά της ακροδεξιάς, μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας που συγκυβέρνησε μαζί της αποτελεί συνωνυμία με τον πρώην πρωθυπουργό».