Ν. Παππάς: Όχι σε εκλογές, να δοθεί ρόλος στην Ο. Γεροβασίλη δίπλα στον Στ. Κασσελάκη - Αιχμές κατά Τσίπρα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ν. Παππάς: Όχι σε εκλογές, να δοθεί ρόλος στην Ο. Γεροβασίλη δίπλα στον Στ. Κασσελάκη - Αιχμές κατά Τσίπρα

Αρνητικός στο ενδεχόμενο νέων εσωκομματικών εκλογών πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το απόγευμα του Σαββάτου.

«Εκατό ημέρες πριν από την ευρωκάλπη δεν μπορούν να αναλωθούν οι 50 σε εσωκομματικές εκλογές», τόνισε ο βουλευτής, ενώ επισήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει ζητήσει λευκή επιταγή.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε σε «κέντρα που δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ καταλύτη της επόμενης ημέρας και κάλεσε να μπει σήμερα και αύριο τέρμα στην εσωστρέφεια.

«Ο προοδευτικός κόσμος έχει προσδοκίες και θα είναι σκληρός εάν δεν ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του. Υπάρχουν λύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε από τη Δευτέρα να ξεκινήσει η εκστρατεία για τις ευρωεκλογές.

Κάνοντας ειδική αναφορά στην Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της εφόσον γίνουν εσωκομματικές εκλογές, ο Ν. Παππάς ανέφερε ότι με την παρουσία της κοσμεί την παράταξη. «Υπηρέτησε στις κρίσιμες στιγμές το συλλογικό στόχο και πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη», τόνισε.

Από την ομιλία του δεν έλειψαν και οι αιχμές κατά του πρώην προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να ήταν εκεί σήμερα.

«Την ενότητα την πετύχαμε με κόπο. Φτιάξαμε την κοινή μας ταυτότητα. Θέλω να πω κάτι. Ο Α. Τσίπρας ήταν ο πρωτεργάτης και εγγυητής αυτής της πορείας και η παρουσία του εδώ σήμερα θα προσέθεται. Όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε την άποψή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.