Ν. Χριστοδουλίδης: Συναντήσεις με Ν. Δένδια, πολιτικούς αρχηγούς και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
Eurokinissi
Eurokinissi

Ν. Χριστοδουλίδης: Συναντήσεις με Ν. Δένδια, πολιτικούς αρχηγούς και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Δεύτερη ημέρα επίσκεψης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα.

Σήμερα, Τρίτη, 14 Μαρτίου, ο κ. Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Δένδια, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Ελλάδας και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση στις 8:20 με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, στις 9:00 με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στις 9:50 με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, στις 10:25 με τον ΓΓ της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 11:00 με τον Πρόεδρο Ελληνικής Λύσης Κυριάκο
Βελόπουλο και στις 11:35 με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει την επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα με συνάντηση στις 13:00, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο Β’, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Χθες Δευτέρα, ο κ. Χριστοδουλίδης είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου αμέσως μετά το πέρας σε κοινές τους δηλώσεις επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της συστράτευσης μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, και να συνεχιστεί το μεγάλο κοινό όραμα των δύο χωρών για την επίλυση του Κυπριακού.

Διαβάστε επίσης:

Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε όσα μας πόνεσαν