Κυρ. Μητσοτάκης: Θα είμαι στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα είμαι στο δεύτερο γύρο των εκλογών

Τη βεβαιότητά του πως θα είναι στο δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ δήλωσε βέβαιος πως θα είναι τέσσερις οι διεκδικητές της γαλάζιας προεδρίας και δε θα αποχωρήσει κανείς.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε πως όλοι οι υποψήφιοι έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν πως η Νέα Δημοκρατία δε θα βγει «τραυματισμένη» από αυτήν τη διαδικασία.

Όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία, όπως σημείωσε, είναι μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα «στεγάσει πολιτικά» άτομα της δημιουργικής Ελλάδας, τα οποία ενδεχομένως σήμερα να αισθάνονται πολιτικά άστεγα. Σε ποδοσφαιρικούς όρους, περιέγραψε τον εαυτό του ως «ένα δεξί χαφ, που συγκλίνει στο κέντρο και πετυχαίνει και πολλά γκολ».

Ερωτηθείς για την πολιτική που θα ακολουθήσει εάν εκλεγεί, ο Κυρ. Μητσοτάκης σημείωσε πως θα είναι ειλικρινής απέναντι στο λαό. «Το να λέμε ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ένα μεγάλο ψέμα», σημείωσε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε παντελώς ατελέσφορη στην παρούσα φάση την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως δε θα πουληθούν για ένα κομμάτι ψωμί τα «κόκκινα» δάνεια.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε, τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.