ΚΟΤΕΣ: Δεν κατεβαίνει υποψήφιο στις 25 Ιουνίου - Θα στηρίξει ΚΚΕ
YouTube/Eirini Koumareli
YouTube/Eirini Koumareli

ΚΟΤΕΣ: Δεν κατεβαίνει υποψήφιο στις 25 Ιουνίου - Θα στηρίξει ΚΚΕ

Tο κόμμα ΚΟΤΕΣ (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου καλώντας τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος Νίκος Λούβρος αναφέρει στην ανακοίνωση πως το κόμμα ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που το τίμησαν καθώς επίσης και τους εθελοντές και τους υποψηφίους, ενώ στη συνέχεια σημειώνει πως προχώρησαν στην απόφαση να μην συμμετάσχουν στις ερχόμενες εκλογές - που όλα δείχνουν πως θα διεξαχθούν στις 25 Ιούνη - καθώς το θεωρούν «άσκοπο».

Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα σε όσους τίμησαν το κόμμα με την ψήφο τους «να στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ που σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας» όπως ξεκαθαρίζει.

«Σε προσωπικό επίπεδο, με την συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή αγωνιστή» υπογραμμίζει τέλος ο κ. Λούβρος.