Φωτογραφία αρχείου
Η παρομοίωση του Γ. Σταθάκη για Σ. Κασσελάκη και Μπέπε Γκρίλο και το «καρφί» του Ν. Καρανίκα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου
ΣΥΡΙΖΑ

Η παρομοίωση του Γ. Σταθάκη για Σ. Κασσελάκη και Μπέπε Γκρίλο και το «καρφί» του Ν. Καρανίκα

Παρά τα μηνύματα ενότητας που εξέπεμψαν σήμερα οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, συνεχίζουν, ακόμα και την ώρα της ψηφοφορίας, τις εκατέρωθεν βολές.

Το μεσημέρι της Κυριακής μια ανάρτηση του πρώην υπουργού, Γιώργου Σταθάκη, που τάσσεται υπέρ της Ε. Αχτσιόγλου, προκάλεσε την αντίδραση του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, που υποστηρίζει τον Στ. Κασσελάκη.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε τον Στ. Κασσελάκη με τον Ιταλό πολιτικό Μπέπε Γκρίλο. «Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφίες του Στ. Κασσελάκη με τον πολιτευτή του κόμματος και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, καθώς και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη.

Η ανάρτηση του Γ. Σταθάκη δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ν. Καρανίκα, ο οποίος τον κατηγόρησε για εμπάθεια. «Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκες. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνεις την σκέψη σου ακυρώνοντας την λογική, όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινόζα», έγραψε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα.

 

Διαβάστε Περισσότερα