Σ. Κασσελάκης: Από αύριο προχωράμε όλοι μαζί
Eurokinissi
Eurokinissi

Σ. Κασσελάκης: Από αύριο προχωράμε όλοι μαζί

Ενωτικός εμφανίστηκε στη δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας ότι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αποτελεί εγγύηση της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ανέφερε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής, έχουμε ακόμη χρόνο. Η κάλπη είναι άδεια σήμερα το πρωί και όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος σήμερα είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί».

Κλείνοντας ο κ. Κασσελάκης είπε ότι θα πήγαινε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του που ήλθε από την Αμερική.

«Αν δεν πας να ψηφίσεις σήμερα, δεν αλλάζει το αύριο»

Ο ίδιος πριν πάει να ψηφίσει ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσω του οποίου παρακίνησε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες, τονίζοντας πως:

«Μία Κυριακή δεν φτάνει! Πρέπει να ξαναπάμε. Μη φανταστείτε ότι θα περάσετε την ίδια ταλαιπωρία.

Δε γράφεστε ξανά, δε συμπληρώνετε χαρτιά, υπάρχουν πολύ περισσότερα τάμπλετ στα εκλογικά κέντρα.

Κάναμε μαζί ένα τόσο μεγάλο πρώτο βήμα. Αν δεν πας, είναι σαν να μην ψήφισες την προηγούμενη Κυριακή. Αν δεν πας σήμερα, δεν αλλάζει το αύριο».

Σημειώνεται πως μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή στον β' γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου με υποψηφίους τον Στέφανο Κασσελάκη είτε την Έφη Αχτσιόγλου. Περί τα 19.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει στις εκλογές του κόμματος μεταξύ 08:00 και 09:50 το πρωί, ενώ έως τις 12:00 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περίπου 55.000 μέλη, όταν στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει την ίδια ώρα περίπου 45.500.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, πλέον, ψηφίζουν πάνω από 300 άτομα το λεπτό. Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 20:00, και μία ασφαλής εκτίμηση για το ποιο από τα δύο υποψήφια πρόσωπα θα επικρατήσει, θα είναι δυνατή περί τις 22:00.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα