Φωτογραφία αρχείου
Το Βήμα: Τρεις υπουργούς άκουγε η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ
Eurokinissi
Eurokinissi
Φωτογραφία αρχείου
Παρακολουθήσεις

Το Βήμα: Τρεις υπουργούς άκουγε η ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ

Τρεις υπουργούς, τους Νίκο Κοτζιά, Πάνο Καμμένοςκαι Στέργιο Πιτσιόρλα, φέρεται να άκουγε η ΕΥΠ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

«Ο χορός των υποκλοπών την περίοδο 2015-2019», επισημαίνεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Λίστα με 19 ονόματα στο σύστημα παρακολουθήσεων των μυστικών υπηρεσιών. Γιατί μπήκε στο στόχαστρο ο τότε κυβερνητικός εταίρος. Κοριοί σε στενό συγγενή υπουργού, δημοσιογράφους, δικαστικούς, κρατικά στελέχη και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ».

Γ. Οικονόμου: Οι κραυγές και οι αλαλαγμοί του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι δεν επιθυμεί την αλήθεια

Ανακοίνωση εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με τη δημοσιεύματα περί παρακολουθήσεων 3 υπουργών επί διακυβέρνησης Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωνε με κατηγορηματικό τρόπο τη Βουλή ότι ουδείς πολιτικός επί των ημερών του παρακολουθείτο. Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα", επί διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα παρακολουθούνταν τρεις υπουργοί του: ο κ. Κοτζιάς, ο κ. Καμμένος και ο κ. Πιτσιόρλας» αναφέρει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι εδώ και καιρό βουτηγμένος στη λάσπη της διαβολής και της συκοφαντίας, αντί να απαντήσει εκδίδει ανακοινώσεις χρεώνοντας την εφημερίδα, τα δημοσιεύματα της οποίας επικαλείτο μέχρι πρόσφατα, στον προπαγανδιστικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Οικονόμου, αφού σημειώνει ότι η ελληνική δικαιοσύνη διερευνά ήδη τόσο την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει ότι ο σημερινός πανικός του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει ανάγλυφα την ανασφάλειά του για τα πεπραγμένα του.

«Η κυβέρνηση εμπιστεύεται απόλυτα τη δικαιοσύνη, την συνδράμει ενεργά μέσω των κρατικών αρχών και περιμένει τη γρήγορη εξαγωγή των πορισμάτων της. Αντίθετα, οι κραυγές και οι αλαλαγμοί του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι μάλλον δεν επιθυμεί την αλήθεια. Κάτι θα ξέρουν...» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.