Α. Γεωργιάδης: Ο γάμος των ομοφύλων έπληξε τη ΝΔ - Hττημένος της βραδιάς ο ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Α. Γεωργιάδης: Ο γάμος των ομοφύλων έπληξε τη ΝΔ - Hττημένος της βραδιάς ο ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Η μη επίτευξη του στόχου του 33% των Ευρωεκλογών που είχε θέσει η ΝΔ οφείλεται κυρίως στο νόμο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας παράλληλα, ότι παρατηρείται σε όλη την Ευρώπη μια μετακίνηση των ψηφοφόρων προς τα δεξιά.

Συμμετέχοντας σε πάνελ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ξεκαθάρισε αρχικά ότι «ο πρωθυπουργός είπε αυτό που έπρεπε να πει. Είμαστε νικητές. Όμως δεν πέτυχε τον εκλογικό του στόχο. Είναι μια Πύρρειος νίκη, έχει μέσα και λίγο ήττα…».

Επισήμανε πως μεγάλο θέμα είναι η μετανάστευση αλλά και η Woke ατζέντα: «Ο νόμος της ισότητας των γάμων των ομοφυλοφίλων είναι ένα θέμα που ενόχλησε ένα μεγάλο κομμάτι του ακροατηρίου μας… Το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ πήγε κόντρα».

Στο σημείο αυτό τόνισε ότι υπήρξε μια μετακίνηση του εκλογικού σώματος στην Ελλάδα προς τα δεξιά και έφερε ως ενδεικτικό παράδειγμα την κ. Λατινοπούλου η οποία, όπως σημείωσε, πήρε σχεδόν μία μονάδα πάνω από τη Νέα Αριστερά. «Είναι προφανές ότι σήμερα στην ΕΕ ζούμε μια πολιτική πραγματικότητα. Αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε θα την πληρώσουμε διπλά» συμπλήρωσε.

 Όσον αφορά τις ευρωεκλογές στην Ευρώπη, είπε ότι και εδώ υπήρχε μία μεγάλη μετατόπιση προς τα δεξιά, σε όλα τα μέλη κράτη της ΕΕ.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Ευρωεκλογές

Εκτίμηση τελικού αποτελέσματος: ΝΔ 28,6%, ΣΥΡΙΖΑ 14,7%, ΠΑΣΟΚ 12,9%