«Εξαιρετικά γόνιμη και πλούσια» χαρακτήρισε την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ηλεία η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Στην Ηλεία, όπως σημείωσε η υπουργός, τα τελευταία χρόνια έχει κατασκευαστεί σημαντικός αριθμός νέων σχολικών υποδομών.
Η ίδια επισκέφθηκε δύο από αυτές σήμερα, το νέο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και το νέο Δημοτικό Νέας Μανωλάδας.
Μάλιστα, η υπουργός εγκαινίασε μαζί με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα το νέο Γενικό Λύκειο Λεχαινών.
Η Νίκη Κεραμέως χαρακτήρισε τις δυο βιοκλιματικές σχολικές μονάδες «σύγχρονες, με εξαιρετικές αίθουσες διδασκαλίας, εργαστηρίων, πολλαπλών χρήσεων».
Επιπλέον, η υπουργός είχε συζητήσεις με μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας.
Στην Ηλεία τα τελευταία χρόνια έχει κατασκευαστεί σημαντικός αριθμός νέων σχολικών υποδομών. Σήμερα επισκέφθηκα το ΓΕΛ Λεχαινών το οποίο εγκαινιάσαμε μαζί με τον Περιφερειάρχη @nefarmakis και τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, και το νέο Δημοτικό Νέας Μανωλάδας. 1/2 pic.twitter.com/l97xPGjRzX
— Niki Kerameus (@nkerameus) November 15, 2022