Διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Κήπο ο γιος του Γ. Παπανδρέου
Eurokinissi/ Μιχάλης Καραγιάννης
Eurokinissi/ Μιχάλης Καραγιάννης

Διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Κήπο ο γιος του Γ. Παπανδρέου

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Κήπο αναλαμβάνει ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας Παπανδρέου. Με τη νέα του θέση κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική, ενώ, μέχρι πρότινος, ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη.

Κατά την παραμονή του στην Κρήτη ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ), κι έπειτα ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες.

Παράλληλα σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, έχει δημιουργήσει μια ομάδα με τη δική της ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.

Εργάστηκε για ένα διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ για λίγο καιρό ήταν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Όσο για την εταιρεία του δήμου Αθηναίων φέρει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος - Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου.