«Δεν μας σηκώνουν τα τηλέφωνα», καταγγέλλουν οι υποψήφιες που «κόπηκαν» (vid)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Πλεύση Ελευθερίας

«Δεν μας σηκώνουν τα τηλέφωνα», καταγγέλλουν οι υποψήφιες που «κόπηκαν» (vid)

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στην Πλεύση Ελευθερίας καθώς η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντινοπούλου, προχώρησε σε αλλαγές στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση υποψήφιων που παρότι πρώτευσαν σε σταυρούς στις περιφέρειές τους στην κάλπη της 21ης Μαΐου, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιες.

Την Παρασκευή, η Όλγα Δάλλα, που ήταν υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, η Μαργαρίτα Καζάκου, που ήταν πρώτη σε σταυρούς στη Β΄ Πειραιά και η Χρύσα Διαμαντοπούλου, που ήταν πρώτη στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, ανακοίνωσαν ότι «κόπηκαν» από τα ψηφοδέλτια και ως εκ τούτου αποχωρούν από το κόμμα.

Μιλώντας στο Kontra το βράδυ της Παρασκευής, η Ο. Δάλλα και η Μ. Καζάκου, κατήγγειλαν ότι με απόφαση της Ζ. Κωνσταντοπούλου άλλαξε το 80% της λίστας των υποψηφίων της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως είπαν, στην Α΄Αθηνών, κατεβαίνει υποψήφιος ο σύντροφος της Ζ. Κωνσταντοπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν υποψήφιος στην αναμέτρηση του Μαΐου, στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, μετά την πρόεδρο της Πλεύσης. Η οποία άφησε την έδρα της στην Εύβοια, που κατέβηκε υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές και θα είναι υποψήφια στην Α΄ Αθηνών, στην Α΄ Θεσσαλονίκης και στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Όπως επισήμαναν, αν η Πλεύση Ελευθερίας, μπει τελικά στη Βουλή, όπως προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις, θα βγάλει έδρα στις συγκεκριμένες περιφέρειες.

Σε ερώτηση αν υπήρξε οποιοδήποτε «σύννεφο» στις σχέσεις τους με την Ζ. Κωνσταντοπούλου, τα δύο, πρώην πλέον, στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας, τόνισαν πως οι σχέσεις τους μαζί της ήταν άριστες. «Αγκαλιές, φιλιά, καρδούλες, Ολγάκι μου, γλυκούλα μου», σημείωσε η Ο. Δάλλα.

Ενώ υπογράμμισαν πως μετά τη δημόσια διαμαρτυρία τους, κανείς από το κόμμα δεν επικοινώνησε μαζί τους. «Δεν μας σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα», σχολίασε η Μ. Καζάκου.

Διαβάστε επίσης:

Πίσω από το χαμόγελο και τις καρδούλες της Ζωής…

Πλεύση Ελευθερίας: Αποχώρησαν υποψήφιες και καταγγέλλουν τη Ζ. Κωνσταντοπούλου