Ανδρουλάκης: Εισβολή στα εσωκομματικά μας να ψηφίσουν άνθρωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Ανδρουλάκης: Εισβολή στα εσωκομματικά μας να ψηφίσουν άνθρωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι απαράδεκτο να ψηφίσουν άνθρωποι έχοντας στην τσέπη τους κομματική ταυτότητα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Αυτό είναι εισβολή στα εσωκομματικά του κόμματός μας και είναι κατευθυνόμενο», σημείωσε ο ίδιος. Παράλληλα, κάλεσε τους Έλληνες που δεν έχουν εμβολαστεί να το πράξουν.

«Eκλιπαρώ τους Έλληνες που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν, η χώρα μας ζει τραγικές στιγμές. Όλες οι χώρες της Ευρώπης έχουν πολλά κρούσματα, αλλά δεν έχουν τους θανάτους που έχουμε στην Ελλάδα. Δεν έχουμε εμβολιαστική κάλυψη», ανέφερε ο Ν. Ανδρουλάκης, μιλώντας στο MEGA.

Υποχρεωτικότητα εμβολιασμών και τηλεργασία

 

Επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ατολμία, τονίζοντας πως και οι σωστές αποφάσεις που έχει πάρει ήταν με διαφορά φάσης. «Δεν κάναμε τοπικές καμπάνιες, αργήσαμε τα εμβόλια πόρτα - πόρτα, το covid pass καθυστέρησε, η υποχρεωτικότητα σε δημόσιους λειτουργούς δεν έχει γίνει ακόμα.

Εδώ που φτάσαμε, πρέπει να προχωρήσει η υποχρεωτικότητα και η τηλεργασία», υποστήριξε ο Ν. Ανδρουλάκης κατηγορώντας τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ πως χρησιμοποιούν την πανδημία για να κάνουν δημοσκοπική πολιτική.

«Θα είμαι στην παράταξή μου»

 

Σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε κατηγορηματικά πως είτε εκλεγεί είτε όχι «θα είμαι στην παράταξή μου». «Πρέπει να διαφυλάξουμε την ενότητά μας και να έχουμε προοπτική. Πρέπει να απευθυνθούμε και στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν άλλα κόμματα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις νεότερες γενιές. Ήμουν πάντα εδώ, και εννοώ στο ΠΑΣΟΚ.

Θεωρώ ότι μπορούμε να κρατήσουμε τα σύμβολά μας και το όνομά μας. Το μεγάλο ζήτημα είναι ποιος θα έχει ένα σύγχρονο πολιτικό πρόγραμμα, σύγχρονο πολιτικό δυναμικό, και ποιος θα ξαναχτίσει με τον λαό σχέση εμπιστοσύνης», πρόσθεσε ο Ν. Ανδρουλάκης.

Συμμερίστηκε τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ότι στελέχη της ΝΔ «παρεμβαίνουν» υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων, λέγοντας πώς είναι απαράδεκτο να έρθουν να ψηφίσουν άνθρωποι έχοντας στην τσέπη τους κομματική ταυτότητα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό είναι εισβολή στα εσωκομματικά του κόμματός μας και είναι κατευθυνόμενος», σημείωσε ενώ υπογράμμισε πως δεν κλείνει το μάτι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στη ΝΔ.

Τέλος, για τη συμφωνία διεξαγωγής του debate εξήγησε πώς υποχώρησε από τους όρους που έθετε για να γίνει.