Φωτογραφία αρχείου
«Ο κ. Βελόπουλος είναι super market δηλαδή χθες στη Βουλή έκανε υπεράσπιση Καραμανλισμού. Εκεί βλέπει ότι μπορεί να πάρει εκεί θα πάει να πάρει». 
Αδ. Γεωργιάδης: Την πάτησε ο Τσίπρας με τον Κασσελάκη - Έχει μπλέξει
Eurokinissi / Γιάννης Παναγόπουλος
Eurokinissi / Γιάννης Παναγόπουλος
Φωτογραφία αρχείου

Αδ. Γεωργιάδης: Την πάτησε ο Τσίπρας με τον Κασσελάκη - Έχει μπλέξει

«Ο κ. Βελόπουλος είναι super market δηλαδή χθες στη Βουλή έκανε υπεράσπιση Καραμανλισμού. Εκεί βλέπει ότι μπορεί να πάρει εκεί θα πάει να πάρει». 

Για τον κ. Τσίπρα, τον κ. Κασσελάκη, αλλά και για τον λαϊκισμό που χαρακτηρίζει τον κ. Βελόπουλο, μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, σημειώνοντας ότι «ο κ.Τσίπρας με τον κ. Κασσελάκη έχει μπλέξει. Την πάτησε». 

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας «Δράσεις δημόσιας υγείας - Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας», που ψηφίζεται την Παρασκευή (12/04) στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι νέα διάταξη νόμου που θα ψηφιστεί «διαγράφει τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους». 

Την πάτησε ο Τσίπρας με τον Κασσελάκη

«Ο κ.Τσίπρας με τον κ. Κασσελάκη έχει μπλέξει. Είναι βέβαιο ότι ο κ. Τσίπρας έπαιξε κάποιο ρόλο στην εκλογή Κασσελάκη είτε ενθαρρύνοντάς τον είτε στηρίζοντάς τον κατά της κας Αχτσίογλου αλλά δεν νομίζω ότι είχε στο μυαλό του την εικόνα του κ. Κασσελάκη και το πώς θα εξελισσόταν. Ο Κασσελάκης έχει αυτονομηθεί πια από τον Τσίπρα, ακολουθεί το δικό του δρόμο, ακολουθεί τη δική του σχέση με τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ όλο αυτό κάνουν την επιστροφή Τσίπρα ή οποιαδήποτε άλλα σχέδια Τσίπρα πολύ πιο δύσκολα. Την πάτησε λίγο ο κ. Τσίπρας με τον Κασσελάκη.

Οι αιχμές του κ. Τσίπρα κατά του κ. Κασσελάκη δεν βλάπτουν τον κ. Κασσελάκη βλάπτουν τον κ. Τσίπρα στο ακροατήριό τους». 


Αναφορικά με τον κ. Βελόπουλο 

«Ο κ. Βελόπουλος θα έχει καλή εμφάνιση στις ευρωεκλογές. Ο κ. Βελόπουλος είναι πολύ καλός λαϊκιστής. Ήταν πάντα πολύ καλός πωλητής, δεν είναι άνθρωπος ανίκανος έχει κάποιες σημαντικές ικανότητες τουλάχιστον στο να κοροϊδεύει τον κόσμο σε αυτό είναι πάρα πολύ ικανός άρα είναι προφανές ότι ένα ακροατήριο θα το βρει. Και συγκυριακά λόγω διαφόρων άλλων πραγμάτων η ατζέντα της εποχής τον ευνοεί, ο ίδιος είναι ικανός άρα έχει πιθανότητες να πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό». 

Ερωτηθείς αν επιμένει ότι ο κ.Βελόπουλος είναι ο πιο κοντινός στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «σε σύγκριση με τη ΝΙΚΗ και τους Σπαρτιάτες. Ο κ. Βελόπουλος είναι super market δηλαδή χθες στη Βουλή έκανε υπεράσπιση Καραμανλισμού. Εκεί βλέπει ότι μπορεί να πάρει εκεί θα πάει να πάρει». 


Για ενδεχόμενο συγκυβέρνησης Κασσελάκη - Βελόπουλου 

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι θα μπορούσαν να συγκυβερνήσουν Κασσελάκης -Βελόπουλος, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «δεν θα είχε πρόβλημα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Αν φτάναμε σε ένα σημείο για να γίνει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ελληνικής Λύσης δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε από τη μια πλευρά ούτε από την άλλη. Εδώ ο Τσίπρας τα βρήκε με τον Καμμένο που ο Τσίπρας ήταν αριστερός, ο Κασσελάκης δεν είναι αριστερός. Ο Κασσελάκης είναι οπορτουνιστής. Τον Κασσελάκη όσο τον ακούω να μιλάει τόσο καταλαβαίνω ότι στο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρεθεί τελείως επειδή δεν υπήρχε άλλο κόμμα να έχει διεκδίκηση ηγεσίας εκείνη τη στιγμή. Όταν τον άκουσα να λέει ότι το ΝΑΤΟ είναι ιερή συμμαχία έμεινα έκπληκτος. Ιερά αμυντική συμμαχία δεν την έχω πει ούτε εγώ», σημείωσε. 

«Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι άνθρωπος που πρέπει να τον υποτιμήσεις διότι εχει πολύ μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο και σε μια εποχή που οι δημοκρατίες σε μεγάλο βαθμό παρασύρονται από τα social media και από την εικόνα ο κ. Κασσελάκης σε ένα τέτοιο πολιτικό περιβάλλον έχει πλεονεκτήματα. Προφανώς ακόμα δεν έχει πολιτικό βάρος και αυτό είναι που τον βλάπτει αν το αποκτήσει...».

Για τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των ευρωεκλογών

Ερωτηθείς αν θα είναι πρόβλημα για τη ΝΔ να πάρει χαμηλότερο ποσοστό από 30% στις ευρωεκλογές, τόνισε ότι «η κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν κρίνεται στις ευρωεκλογές, η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα παραμείνει σταθερή και την επομένη μέρα, η πολιτική ισχύς όμως κρίνεται στις ευρωεκλογές».

«Ασφαλώς, αν έχεις ένα κακό αποτέλεσμα η δυνατότητά σου να κυβερνάς την επομένη δεν είναι ίδια με πριν. Για τη χώρα είναι σημαντικό η πολιτική σταθερότητα να μη χαθεί. Ένα κακό αποτέλεσμα της ΝΔ για τη χώρα είναι κακό πράγμα γιατί θα δημιουργήσει πολιτική αστάθεια», καταλήγει.