Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Θ. Σκυλακάκης

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Θ. Σκυλακάκης

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, υπεύθυνος για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Το ενδιαφέρον του για τα τρέχοντα ζητήματα εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος κατά τη συνομιλία τους, ενώ ο κ. Σκυλακάκης έκανε λόγο για τις δυσκολίες που υπάρχουν. Επιπλέον, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Εν συνεχεία, τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας επισκέφθηκε η γενική διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας, ΚΕΣΟ, Μαίρη Πίνη, η οποία του επέδωσε το ΦΕΚ, στο οποίο δημοσιεύεται η χορήγηση άδειας Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου Ένα με διακριτικό τίτλο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΣΟ - Κ.Δ.Β.Μ. 1», στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ».

Η κ. Πίνη ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα νέα προγράμματα εκπαίδευσης που θα πραγματοποιούνται, καθώς επίσης και για τον τρόπο διδασκαλίας τους, αφού πλέον αρκετά από αυτά θα γίνονται εξ αποστάσεως, ενώ όπου απαιτείται φυσική παρουσία θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.