Τι έλεγε ο Δ. Παπαγγελόπουλος για τον Ι. Αγγελή το 2016

Τι έλεγε ο Δ. Παπαγγελόπουλος για τον Ι. Αγγελή το 2016

Ως έναν έντιμο ικανό και αδάμαστο δικαστικό λειτουργό περιέγραφε το 2016 τον αντιεισαγγελέα Ι. Αγγελή στον οποίο επιτέθηκε από το βήμα της Βουλής ο Δ. Παπαγγελόπουλος και μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

«όλος ο Άρειος Πάγος και όσοι απέχουν υπηρετήσει μαζί του και πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις γνώσεις του τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του. Όταν άρχισαν οι ευθύνες του τότε άρχισε να απειλεί». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων για τον αντιεισαγγελέα Ι. Αγγελή, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος στη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής σε βάρος του επιτροπής.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο κατά του κ. Αγγελή επιχειρώντας να τον αποδομήσει και ως δικαστικό λειτουργό. Τον χαρακτήρισε σκευωρό, φαντασιόπληκτο ακόμη και... κορόιδο.

Μόνο που ο ίδιος το 2016 μιλούσε για τον χαρακτήρα του αλλά και την άψογη κατάρτισή του. Μάλιστα από το βήμα της Βουλή όπως αναφέρει το protothema.gr στις 29/3/2016 ο κ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε για τον Ι.Αγγελή ότι είναι «ικανός, έντιμος και αδάμαστος».