Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, 22:50

-A +A

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος» - Δεν έμαθε από την ήττα του

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, 22:50
«Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος» - Δεν έμαθε από την ήττα του
-A +A

«Μετά το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και το «Παράλληλο Πρόγραμμα» ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη: έτσι, χωρίς Πρόγραμμα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, επισημαίνοντας ότι πάλι «αράδιασε αμέτρητα ψέματα».

«Έπεισε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχει ιδέα από το πως δουλεύει η οικονομία και το πλήγμα που της προκάλεσε με κύριο θύμα του τη μεσαία τάξη», τόνισε και πρόσθεσε πως με την ομιλία του «απέδειξε ότι δεν μπορεί να ωριμάσει» και ότι «δεν διδάχθηκε τίποτα από την ετυμηγορία των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

Όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η «Ελλάδα όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο» και πως η κυβέρνηση κοιτάζει μπροστά για λύσει τα προβλήματα που συσσώρευσε η προηγούμενη κυβέρνηση και να βγάλει από τις πλάτες των πολιτών τα βάρη που τους φόρτωσε με «επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους».

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά το “Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” και το “Παράλληλο Πρόγραμμα” ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη “έτσι, χωρίς Πρόγραμμα”.
Μόνο για να πει “είμαστε ακόμη ζωντανοί” στο εσωκομματικό του ακροατήριο και να αραδιάσει, πάλι, αμέτρητα ψέματα.
Ψέματα στην κυβέρνηση; Περισσότερα ψέματα στην αντιπολίτευση...
Έπεισε όλους τους Έλληνες ότι δεν έχει ιδέα από το πως δουλεύει η οικονομία και το πλήγμα που της προκάλεσε με κύριο θύμα του τη μεσαία τάξη.
Απέδειξε ότι δεν μπορεί να ωριμάσει.
Απέδειξε κυρίως ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την ετυμηγορία των Ελλήνων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ο κ. Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος.
Η Ελλάδα όμως δεν έχει χρόνο για χάσιμο.
Κοιτάζουμε μπροστά, όλοι μαζί, για να λύσουμε τα προβλήματα που συσσώρευσε η προηγούμενη κυβέρνηση και να βγάλουμε από τις πλάτες των πολιτών τα βάρη που τους φόρτωσε.
Με επενδύσεις, πολλές και καλύτερες δουλειές και ανάπτυξη για όλους.
Ο κ. Τσίπρας λέει “είμαστε εδώ”.
Οι Έλληνες όμως είναι ήδη αλλού».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα