«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας»
Κυρ. Μητσοτάκης για ένα χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας»

«Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης της ΝΔ, ευχαριστώντας τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει.

Στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο. ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει τα εξής: «Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως Ενωμένοι Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας»

Και καταλήγει: «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.»

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός με δήλωσή του επισημαίνει πως «μέσα σε μόλις έναν χρόνο, έχουν γίνει άλματα προόδου στην Ελλάδα. Και αυτά τα άλματα δεν έγιναν τυχαία. Έγιναν μετά από σκληρή δουλειά και με τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας» και πως «η παγκόσμια συγκυρία επιβάλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους».

Αλλά η πορεία της χώρας και τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία και ελπίδα, υπογραμμίζει και τονίζει ότι το έργο της Κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ακόμα ότι «εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσης του Έβρου και του Κορονοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου. Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, Ενωμένοι Μπορούμε» για να υπερτονίσει εν συνεχεία πως «αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την Πατρίδα μας».

Το γραφείο Τύπου της ΝΔ, δημοσίευσε έναν πολυσέλιδο απολογισμό με τα πεπραγμένα του πρώτου έτους διακυβέρνησης για την περίοδο Ιούλιο 2019 - Ιούλιο 2020.