Π. Λαφαζάνης: Επίδειξη θράσους η αναφορά Τσίπρα στον Άρη Βελουχιώτη

Π. Λαφαζάνης: Επίδειξη θράσους η αναφορά Τσίπρα στον Άρη Βελουχιώτη

Επίδειξη θράσους, παχυδερμίας και πολιτικής αναισθησίας χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τις αναφορές Τσίπρα στον Άρη Βελουχιώτη κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Λαμία, επισημαίνοντας πως «ο πρωθυπουργός της πιο εξευτελιστικής κωλοτούμπας και της πιο ταπεινωτικής και πιο καταστροφικής συνθηκολόγησης που έχει διαπράξει ποτέ πολιτικός αυτής της χώρας σε ειρηνική περίοδο [...] έφτασε στο σημείο να πιάσει στο στόμα του το όνομα του Άρη Βελουχιώτη, ο οποίος επέλεξε τον ανυποχώρητο περήφανο δρόμο, υπέστη τον πιο απηνή το διωγμό από εχθρούς και φίλους και τελικά προτίμησε την αυτοκτονία παρά το εξευτελιστικό προσκύνημα και την παράδοση».

«Ο πρωθυπουργός που ατίμασε και πρόδωσε ξεδιάντροπα την Αριστερά», τονίζει ο κ. Λαφαζάνης. «ο άνθρωπος που επιχείρησε τον μεγαλύτερο διασυρμό των καλύτερων σελίδων της ιστορίας της και προσπάθησε να λερώσει όσο κανείς στο παρελθόν το όνομα της, σε σημείο που δεν θα μπορούσε να το κάνει ούτε ο χειρότερος εχθρός της».

Και προσθέτει στη γραπτή του δήλωση: «Αν ο Άρης κατάγγειλε τότε την Βάρκιζα, ο Αλ. Τσίπρας διέπραξε κάτι πολύ οικτρότερο, αθλιέστερο και πιο χαμερπές από μια προδοτική συνθηκολόγηση, γιατί το τραγικό καλοκαίρι του 2015 παραδόθηκε πλήρως ο ίδιος και κυρίως παρέδωσε χειροπόδαρα, χωρίς καμιά μάχη και χωρίς την παραμικρή αντίσταση την χώρα και τον ελληνικό λαό σε μια νέα υποδούλωση και αποικιοποίηση, σε γενικό ξεπούλημα και χωρίς τέλος εκμετάλλευση».

«Κατά τα άλλα», καταλήγει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, «οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα προεκλογικά "δώρα" του Αλ. Τσίπρα έχουν τόση αξία όση έχουν και οι υποσχέσεις του πριν τις εκλογές του 2015. Αποτελούν χοντρά ψέματα χειρότερα και απ' αυτά που μετέτρεψαν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ, από ένα πρωθυπουργό που η αδίστακτη ψευδολογία αποτελεί δεύτερη φύση».