«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη δήλωσε του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τα διόδια στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, τονίζοντας πως θα περίμενε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το «Κίνημα δεν πληρώνω», όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός «αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%».

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κα Μπακογιάννη επισημαίνει στον κ. Τσίπρα πως «σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές». 

«Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα», σημειώνει η κα Μπακογιάννη για να προσθέσει: «Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής». 

Στο υστερόγραφο της απάντησής της η βουλευτής της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα: «Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί"».

Δείτε την ανάρτησή της κας Μπακογιάννη: