Ν. Παππάς: Ο Μ. Πετσίτης έπαψε να είναι συνεργάτης μου το 2016

Ν. Παππάς: Ο Μ. Πετσίτης έπαψε να είναι συνεργάτης μου το 2016

Εικόνα «ρήξης» με τον Μανώλη Πετσίτη επιχειρεί να παρουσιάσει ο Νίκος Παππάς μετά το σάλο που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, υποστηρίζοντας ότι έπαψε να είναι συνεργάτης του το 2016 και ότι εργάστηκε με εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση συγκρούστηκε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι η όλη υπόθεση αφορά συναλλαγές ιδιωτών. «Ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Έχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά», ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

«Ο Μανώλης Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση και δεν ήταν συνεργάτης μου», υποστήριξε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Παππάς.

Σχολιάζοντας το αίτημα της Ζωή Κωνσταντοπούλου να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του ιδίου όσο και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι «ο καθένας για να πάρει δύο λεπτά δημοσιότητας μπορεί να καταφύγει σε συκοφαντίες». «Διαβιούμε με απολύτως καθαρό τρόπο», συμπλήρωσε.