ΝΔ για Τσίπρα: Μεταμφιέστηκε σε «μετανιωμένο πρωθυπουργό» για το δημοψήφισμα

ΝΔ για Τσίπρα: Μεταμφιέστηκε σε «μετανιωμένο πρωθυπουργό» για το δημοψήφισμα

Σε «μετανιωμένο Πρωθυπουργό» μεταμφιέστηκε ο Αλέξης Τσίπρας  τονίζει η Ν.Δ. αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην αναδίπλωση που επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, αναφορικά με το δημοψήφισμα του  2015.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι μεταμφιέστηκε ξαφνικά σε «μετανιωμένο πρωθυπουργό», επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό όλους όσοι υποστηρίζουν ότι το δημοψήφισμα είχε καταστρεπτικές συνέπειες για την Ελλάδα όπως και η γενικότερη πολιτική που άσκησε το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μάλιστα η Ν.Δ. επισημαίνει ότι τις συνέπειες του δημοψηφίσματος εκείνου θα τις βιώνουν για πολλά χρόνια οι πολίτες καθώς στοίχισε 100 δισ. ευρώ, το 4ο μνημόνιο και νέες αχρείαστε περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.      

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Επηρεασμένος προφανώς από τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας μεταμφιέστηκε ξαφνικά σε “μετανιωμένο πρωθυπουργό” για το δημοψήφισμα του 2015, ενώ μέχρι χθες το υπερασπιζόταν.

Τις τραγικές συνέπειες, όμως, του δημοψηφίσματος θα τις βιώνουν για πολλά χρόνια οι πολίτες: είναι τα 100 δις που στοίχισε στη χώρα, το 4ο μνημόνιο και οι νέες αχρείαστες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που μόνος του υπέγραψε και έρχονται».