Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, 18:35

-A +A

ΝΔ για Αχτσιόγλου: Έχασε την ψυχραιμία της με την κατάρριψη των fake news

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, 18:35
ΝΔ για Αχτσιόγλου: Έχασε την ψυχραιμία της με την κατάρριψη των fake news
-A +A

Η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές.

Η Πειραιώς αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η μελλοντική εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για την δήθεν επταήμερη εργασία», και προσθέτει:

«Στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική. Ενοχλημένη η κ. Αχτσιόγλου που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ'' όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ».

Καταλήγοντας η ΝΔ υπερθεματίζει του αιτήματος της κ. Αχτσιόγλου και καλεί τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. «Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news», επισημαίνεται. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα