Ν. Ταχιάος: Πρόθυμος σκηνοθέτης της fake πραγματικότητας ο Γ. Μυλόπουλος

Ν. Ταχιάος: Πρόθυμος σκηνοθέτης της fake πραγματικότητας ο Γ. Μυλόπουλος

Στα σχόλια του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου για το Μετρό της Θεσσαλονίκης και την εικονική πραγματικότητας που είχε παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να απαντήσει ο Γιάννης Μυλόπουλος ως «Αττικό Μετρό» λαμβάνοντας ανάλογη απάντηση από τον κ. Ταχιάο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ταχιάος με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε στο Μετρό και στο ημιτελές έργο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα παραθέτοντας και φωτογραφίες του Σταθμόυ Συντριβανίου από το οποίο απουσιάζουν όχι μονο οι συρμοί αλλά και ο εξοπλισμός τους.

Πέραν της απάντησης που έσπευσε να δώσει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Νοτοπούλου, μιλώντας για το νέο που πρέπει να έρθει στην πόλη υπήρξε και μια υποστηρικτική αναφορά της Αττικό Μετρό όπου πρόεδρος είναι ο Γιάννη Μυλόπουλος. Στην αναφορά αυτή γίνεται λόγος με ειρωνικό τρόπο στα σχόλια του κ. Ταχιάου.

Οπως αναφέρεται η Αττικό Μετρό «ευχαριστεί τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Νίκο Ταχιάο για την ανάδειξη και προβολή των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης που, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που διένειμε, προχωρούν και ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς. Τέλος, τον ενημερώνουμε ότι σύντομα θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφήσει και τον πρώτο συρμό του Μετρό που θα φτάσει στο αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αττικό Μετρό λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Ανάλογα ήταν και τα σχόλια που έκανε και μάλιστα στο facebook ο κ. Μυλόπουλος στις καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για έργα – μουσαμάδες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Πάντως ο κ. Ταχιάος απάντησε στην Αττικό Μετρό σημειώνοντας οτι «Στα εγκαίνια του ημιτελούς, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανήρτησα προηγουμένως Σταθμού Συντριβανίου δεν απουσίαζαν μόνο οι συρμοί και οι χρήστες του μετρό, γεγονός που παραδέχτηκε ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας, αλλά και ο εξοπλισμός του. Η εικόνα ήταν fake».

«Θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε Σταθμό Σινετσιτά. Ξεχείλιζε όμως το θράσος» συνέχισε προσθέτοντας: «Το θράσος που δεν λείπει ούτε σήμερα από την ανακοίνωση της Αττικό Μετρό, πίσω από την οποία κρύβεται ο πρόθυμος σκηνοθέτης αυτής της προσβλητικής προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης fake πραγματικότητας, πρόεδρος της κύριος Μυλόπουλος. Του συνιστώ λοιπόν να αφήσει τα λογοπαίγνια, τις παροιμίες και τις υπεκφυγές. Αν είχε ίχνος ευθύνης θα έπρεπε να απολογείται γιατί δεν είναι εφικτό να φωτογραφίσω, όπως με προκαλεί, τον πρώτο συρμό μέχρι μεθαύριο, οπότε και τελειώνει ο Μάρτιος που αποτελούσε την τελική ημερομηνία έλευσης του στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του τον Φλεβάρη».

Καταλήγει δέ λέγοντας «άραγε, είναι σε θέση να μας πει αν ο συρμός έχει ήδη πάρει τις πιστοποιήσεις του στο εργοστάσιο της Ιταλίας κι εάν στο σημείο καταβιβασμού του στο αμαξοστάσιο έχει γίνει επίστρωση των γραμμών;».