Μετάταξη και για τη σύζυγο του Θ. Θεοχαρόπουλου

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, 20:29 - Τελευταία ενημέρωση: 00:21
-A +A
Μετάταξη και για τη σύζυγο του Θ. Θεοχαρόπουλου

Δύο μόλις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές της 24ης Μαΐου η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Θανάση Θεοχαρόπουλου, που πρόσφατα εντάχθηκε στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ πήρε μετάταξη στην Εθνική Βιβλιοθήκη.

Όπως αποκαλύπτει το «tomanifesto.gr», η κυρία Φρειδερίκη Γάζαρου ήταν αποσπασμένη σε κρατικό ίδρυμα, από τις 18 Ιουλίου του 2018, και 48 ώρες πριν τις ευρωκάλπες μετατάχθηκε -σε χρόνο ρεκόρ- στην Εθνική Βιβλιοθήκη. 

Το σχετικό έγγραφο: 

Τι απαντάει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Απαντώντας στα δημοσιεύματα σχετικά με τη μετάταξη της συζύγου του στην Εθνική Βιβλιοθήκη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλάει για λασπολογία, διαπλεκόμενα ΜΜΕ και κάνει λόγο για ισχυρά συμφέροντα λόγω της συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστηρίζει ότι η μετάταξη έγινε τον Μάρτιο του 2019 όταν ακόμα δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ. «Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο υπουργός, κατάφερε να διορισθεί ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας πετυχαίνοντας στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2008, με τον πιο αξιοκρατικό δηλαδή τρόπο. Είναι αποσπασμένη στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος εδώ και τρία χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2016. Στις 22.11.17 έκανε αίτηση μετάταξης στον φορέα όπου υπηρετεί, η οποία και έγινε αποδεκτή, όπως και άλλων συναδέλφων της, με την Υπουργική Απόφαση 35254/Γ4/ 6 Μαρτίου 2019. Αποσπάσθηκε και μετατάχθηκε σε οργανισμό εντός του Υπουργείου Παιδείας καθώς έχει κριθεί ως υπεράριθμη εκπαιδευτικός του κλάδου της! Επισημαίνεται μάλιστα ότι σε αυτή την ημερομηνία (6-3-19) εγώ δεν ήμουν καν στον ΣΥΡΙΖΑ!».

Επίσης σημειώνει ότι η ίδια δεν είχε δηλώσει ότι είναι σύζυγός του.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 28/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα