Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, 14:05

-A +A

Το «ανάπτυξη για όλους» αποτυπώνει το βάθος της ιδεολογίας της ΝΔ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, 14:05
Το «ανάπτυξη για όλους» αποτυπώνει το βάθος της ιδεολογίας της ΝΔ
-A +A

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Με ομιλία του πρωθυπουργού αρχίζουν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες του 13ου συνεδρίου της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί εκτενώς στο κυβερνητικό έργο, σε μία ομιλία «απολύτως πολιτική», όπως τονίζουν συνεργάτες του.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει ειδικές αναφορές στο ιδεολογικό πλαίσιο του κόμματος και στο τρόπο με τον οποίο «παντρεύεται» ο πολιτικός φιλελευθερισμός με την κοινωνική αλληλεγγύη.

Πιο συγκεκριμένα θα τονίσει μεταξύ άλλων ότι το σύνθημα «ανάπτυξη για όλους» δεν είναι απλώς ένα ακόμα μότο αλλά αποτυπώνει το βάθος της ιδεολογίας της ΝΔ που είναι η παραγωγή νέου πλούτου, ο οποίος θα μοιράζεται δίκαια σε όλους. Ο πρωθυπουργός θα τονίσει ακόμα ότι η χώρα αλλάζει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει μάλιστα με την εικόνα της Ελλάδας εκτός συνόρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισημάνει ότι η χώρα πλέον αποκτά θέση ισότιμου συνομιλητή και αναγκαίου συμμάχου στην ευρύτερη περιοχή.

Από την ομιλία του δε θα λείπουν και οι αναφορές στο εσωτερικό με έμφαση στις προωθούμενες μειώσεις φόρων, εισφορών αλλά και τις προσαρμογές στο πλαίσιο της μεταναστευτικής πολιτικής.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα