Θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν γραμματείς και υπουργοί που χρεοκόπησαν τη χώρα
Κυριάκος Βελόπουλος

Θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν γραμματείς και υπουργοί που χρεοκόπησαν τη χώρα

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει υπουργοί και γραμματείς που χρεοκόπησαν τη χώρα.

«Βέβαια, θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και χιλιάδες άλλοι που είχαν θέση γραμματέων, υπουργών και χρεοκόπησαν την χώρα. Αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή», τόνισε επί λέξει ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επί του νέου πτωχευτικού κώδικα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε αναφερθεί στην είδηση της αυτοκτονόας του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο: «Με την ευκαιρία της τοποθέτησής μου να συλλυπηθώ τους συγγενείς του Δημήτρη Καμπανάρου. Δεν ξέρω πόσοι τον ξέρετε. Είναι ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας που αυτοκτόνησε καθώς ένιωσε υπεύθυνος για τα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο», τόνιζε.

Την ίδια ώρα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΕΣΡ διότι επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 730.000 ευρώ στα 25 περιφερειακά κανάλια που ο ίδιος διαφήμιζε τις κηραλοιφές που προστατεύουν από τον κορονοϊό

Όπως αναφέρει το ΕΣΡ, η ενέργεια των παραπάνω καναλιών έγινε «με προφανή στόχο να παραπλανήσει την ελέγχουσα αρχή και να καταστήσει πρακτικώς ανέφικτη την άσκηση των συνταγματικώς επιβαλλόμενων αρμοδιοτήτων της επί του περιεχομένου του προβαλλόμενου προγράμματος».