Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, 11:42

-A +A

Κ. Κυρανάκης: Μιλάμε για σκάνδαλο Πετσίτη, αλλά είναι σκάνδαλο Τσίπρα – Παππά

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, 11:42
Κ. Κυρανάκης: Μιλάμε για σκάνδαλο Πετσίτη, αλλά είναι σκάνδαλο Τσίπρα – Παππά
-A +A

«Μιλάμε συνεχώς για "σκάνδαλο Πετσίτη". Δεν είναι ένα σκάνδαλο Πετσίτη, αλλά ένα σκάνδαλο Τσίπρα – Παππά» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

 «Όλοι γνωρίζουν καλά πως αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπούσε το Μαξίμου σε αυτές τις συναλλαγές. Τα χρήματα που βρέθηκε να κατέχει όταν άνοιξαν οι λογαριασμοί του, δεν τα απέκτησε επειδή είναι ένα πολύ ικανό στέλεχος. Τα απέκτησε γιατί λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Θέμα Fm.

Το σκάνδαλο αυτό, πρόσθεσε, δεν αφορά έναν μεμονωμένο άνθρωπο. «Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά το σκάνδαλο αυτό αφορά τον κ. Παππά, τον κ. Τσίπρα και συνολικά την κυβέρνηση, η οποία απ' ότι φαίνεται παρενέβη για να σταματήσει η έρευνα για την υπόθεση», είπε.

Τέλος ανέφερε πως η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος βρήκε στοιχεία, αλλά ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την υπόθεση απομακρύνθηκε από τη θέση του με παρέμβαση. «Η κ. Ζαΐρη έχει στα χέρια της τα στοιχεία από τους λογαριασμούς του Πετσίτη στην Κύπρο εδώ και 40 ημέρες, αλλά ακόμη ένα σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στο συρτάρι», υποστήριξε ο κ. Κυρανάκης.

Διαβάστε ακόμη:

-Υπόθεση Πετσίτη: Οι διαδρομές του χρήματος, ο Λαυρεντιάδης, η διαφημιστική και οι offshore

- Στο Μαξίμου και το βράδυ του δημοψήφισματος ο Μ. Πετσίτης

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα