Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, 14:10

-A +A

Κ. Χατζηδάκης για Novartis: Δεν μπορούν να διασύρουν πολιτικά πρόσωπα χωρίς στοιχεία

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, 14:10
Κ. Χατζηδάκης για Novartis: Δεν μπορούν να διασύρουν πολιτικά πρόσωπα χωρίς στοιχεία
-A +A

Ο θόρυβος που έχει κάνει η κυβέρνηση με την υπόθεση Novartis «έχει σκάσει πάνω της», επισήμανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας ότι «δεν μπορούν να διασύρονται πολιτικά πρόσωπα μόνο με υποψίες και χωρίς στοιχεία».

Ερωτηθείς για τις εκλογές εκτίμησε ότι «θα γίνουν όλες μαζί τον Μάιο». «Εγώ νομίζω ότι ποντάρουν στο ότι θα γίνουν την ίδια ημέρα οι ευρωεκλογές άρα ένας κόσμος αριστερόστροφος μπορεί να εικάζουν στο Μαξίμου ότι θα εκτονωθεί στην κάλπη των Ευρωεκλογών και ίσως ψηφίσει ευκολότερα ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών», σχολίασε για να τονίσει εν συνεχεία πως αν οι ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές δεν γίνουν τελικά μαζί τότε οι πρώτες αποκτούν αυτόματα χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

Αναφερόμενος για τα  δάνεια της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι το θέμα προέκυψε επειδή τα δύο μεγάλα κόμματα το 2012 είχαν πάρει την απόφαση να κόψουν την επιχορήγηση των κομμάτων, που μέχρι τότε τα δάνεια πληρωνόντουσαν από αυτές, και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε μία τεράστια οικονομική εξυγίανση του κόμματος.

«Μεταφέραμε τα γραφεία, περιορίσαμε τα έξοδα, βάλαμε στο καταστατικό μας ότι δεν θα ξαναδανειστούμε, ενώ η μισή επιχορήγηση ενδεχομένως πηγαίνει στην εξυπηρέτηση των δανείων», υπογράμμισε και διευκρίνισε ότι η ΝΔ επιχειρεί να κάνει διευθέτηση με όλες τις Τράπεζες διευκρινίζοντας πως «δεν μιλάμε για κούρεμα, δεν είμαστε μπαταχτσήδες».

«Δεν θέλουμε κουρέματα των δανείων μας» είπε και πρόσθεσε: «Το μόνο κόμμα στο οποίο έχει γίνει «κούρεμα» χρέους είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα δάνειο του στην Εθνική», συμπλήρωσε.

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα