«Ξέσπασμα» Ν. Κασιμάτη κατά «συντρόφων» για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

«Ξέσπασμα» Ν. Κασιμάτη κατά «συντρόφων» για τη διαρροή του ψηφοδελτίου της

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Δημόσια πυρά κατά των συντρόφων της, του Χρήστου Καραγιαννίδη και του Δημήτρη Μπαξεβανάκη, εξαπέλυσε η Ν. Κασιμάτη, με αφορμή το γεγονός ότι διέρρευσε το ψηφοδέλτιο της για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, στο οποίο καταψήφιζε το άρθρο 3. Να σημειωθεί, πάντως, ότι στην δεύτερη ψηφοφορία τελικά άλλαξε την… άποψή της, υπερψηφίζοντας την θρησκευτική ουδετερότητα του Κράτους.

«Ξαναείπα ότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά είναι θέμα παραβίασης της ελευθερίας της έκφρασης μες το κοινοβούλιο και πρέπει το προεδρείο της Βουλής, που έχει επιδείξει ευαισθησία στις διακρίσεις, να παραπέμψει το ζήτημα στην επιτροπή Δεοντολογίας», τόνισε η κυρία Κασιμάτη, αποκαλύπτοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσωνας Φωτήλας της ζήτηση ήδη συγγνώμη, κάτι που δεν έχουν κάνει οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Φωτήλας της είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. «Ο Φωτήλας μου είπε "τι να έκανα, να τσακωθώ με τον Καραγιαννίδη;"», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ιδεολογικό μπούλινγκ»!

«Δεν έχει να κάνει με το φύλο ως κίνητρο, αλλά ότι τελικά αποφάσισαν να παραβιάσουν την εντολή που είχαν από τη Βουλή για τη διασφάλιση του κύρους της διαδικασίας. Αποφάσισαν να το κάνουν σε μία συνάδελφο γυναίκα και όχι σε έναν άνδρα, που σημαίνει ότι το κάνεις γιατί θεωρείς ότι μπορείς να το κάνεις», προσέθεσε χαρακτηριστικά.