Ερωτηματικό η διεξαγωγή του debate για τις εκλογες

Ερωτηματικό η διεξαγωγή του debate για τις εκλογες

Την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν στην ΝΔ σε ότι έχει να κάνει με τη διεξαγωγή ή μη της τηλεμαχίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Όπως έγινε αντιληπτό και από όσους βρέθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δεν απάντησαν στα επίμονα ερωτήματα της αντιπολίτευσης για το αν ο κ. Τσίπρας δέχεται το debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην έναρξη της συνεδρίασης οι εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος επανέλαβαν τη θέση τους για τηλεμαχία μόνον μεταξύ Τσίπρα Μητσοτάκη.

«H ΝΔ ζητά να πραγματοποιηθεί debate όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου, όπως αυτό που διεξάγεται πάντα πριν από τις εθνικές εκλογές. Και απ' αυτού η ΝΔ αναμένει μια απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς debate ανάμεσα στους κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη δεν πρόκειται να γίνει» τονίζουν πηγές της Πειραιώς με αφορμή τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής , η οποία ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε από την κυβέρνηση.