Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 21:59

-A +A

Κ. Μουτζούρης: Δεν ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε από το δελτίο του MEGA

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, 21:59
Δεν ζήτησε συγγνώμη και αποχώρησε από το δελτίο του MEGA
-A +A

Όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη  χειρονομία που έκανε μπροστά σε κάμερα ο Κώστας Μουτζούρης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση για το θέμα και τελικά αποχώρησε από το δελτίο ειδήσεων του MEGA όπου ήταν καλεσμένος σε ζωντανή σύνδεση.

Ο περιφερειάρχης του Βορείου Αιγαίου εξαπέλυσε επίθεση προς την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων όταν ρωτήθηκε για τη χειρονομία που έκανε και προκάλεσε αντιδράσεις. Σε ερώτηση για το αν συνάδουν τέτοιες ενέργειες με το δημόσιο αξίωμα του, ο περιφερειάρχης δεν θέλησε να ανασκευάσει για τις απρεπείς δηλώσεις του, αλλά ανέβασε τόνους, καταγγέλλοντας μάλιστα την προβολή του σχετικού βίντεο από τα τηλεοπτικά κανάλια. 

Στη συνέχεια παρά το κάλεσμα της παρουσιάστριας για ήρεμο διάλογο, ο κ. Μουτζούρης συνέχισε να φωνάζει και να αρνείται να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Τελικά, ο περιφερειάρχης ούτε δεν δέχτηκε να εξηγήσει τον λόγο που έκανε μία τέτοια χειρονομία ούτε να ζητήσει συγγνώμη, αντιθέτως αποχώρησε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε το βίντεο:

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα