Βολές Μ. Βαρβιτσιώτη στην κυβέρνηση για το κλείσιμο της εθνικής οδού από μετανάστες

Βολές Μ. Βαρβιτσιώτη στην κυβέρνηση για το κλείσιμο της εθνικής οδού από μετανάστες

«Η κυβερνητική ανικανότητα στη διαχείριση του Μεταναστευτικού μεταφέρεται, πλέον, από το Ανατολικό Αιγαίο και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Σήμερα, φτάσαμε, μάλιστα, στο σημείο να παραλύσει ένας από τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας», αναφέρει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχολιάζοντας την κατάληψη της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας από μετανάστες.

«Και αυτό την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση των "αυταπατών" συνεχίζει όχι μόνο να μη λογοδοτεί για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τον πακτωλό χρημάτων που έχει λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και να εμμένει στην πρωτοφανή ανοχή της στα φαινόμενα ανομίας», συνεχίζει ο κ. Βαρβιτσιώτης, τονίζοντας πως «είναι σαφές ότι η Οδύσσεια του προσφυγικού για την Ελλάδα συνεχίζεται και αυτή με αμείωτη ένταση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το απόγευμα, μετανάστες είχαν κλείσει την εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης στο hot spot της Mαλακάσας με αφορμή το γεγονός ότι νωρίτερα ο καταυλισμός πλημμύρισε λόγω έντονης κακοκαιρίας, ενώ αποχώρησαν από το σημείο μετά από σχεδόν τρεις ώρες.

Τα οχήματα σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων και η τροχαία διέταξε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Μαρκοπούλου έως τα Οινόφυτα.