Αξιωματική αντιπολίτευση σε ρόλο ΜΚΟ!

Αξιωματική αντιπολίτευση σε ρόλο ΜΚΟ!

Τα περιστατικά επαναπροωθήσεων από την Ελλάδα στην Τουρκία υπερβαίνουν τα 1.000, καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία. Μερικά από αυτά επαναπροωθήθηκαν πολλές φορές. Ο Σαΐφ π.χ. ένας 25χρονος Σύρος, απωθήθηκε τέσσερις φορές.

Δηλαδή ένας τύπος, ας πούμε πρόσφυγας και όχι μετανάστης, που έφυγε από τη χώρα του για να γλυτώσει τον πόλεμο και βρέθηκε στην Τουρκία όπου δεν έχει πόλεμο, προσπάθησε με εμμονή τέσσερις φορές να περάσει παράνομα τα σύνορα μιας χώρας που δεν τον ήθελε και τον επέστρεφε -κατά την Οργάνωση- στην Τουρκία. Με ποια νομική βάση και ποιο ηθικό δικαίωμα καταγγέλλεται η χώρα μας;

Η επιτροπή LIBE του Ευρωκοινοβουλίου, αποτελούμενη κυρίως από αριστερούς και πράσινους, έβγαλε πόρισμα βασιζόμενη σε μαρτυρίες διαφόρων ΜΚΟ και μεταναστών, ότι η Ελλάδα έκανε pushbacks (επαναπροωθήσεις) και η Frontex έκανε στραβά μάτια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το πόρισμα σημαία, και καταγγέλλει όχι μόνο τις ευθύνες της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, αλλά και την «κάλυψη» που της παρέχει η ευρωπαϊκή ηγεσία Φον Ντερ Λαιεν - Σχοινάς. Οπότε όλοι ένοχοι, εκτός από τις ΜΚΟ και τους καθοδηγούμενους μετανάστες που καταγγέλλουν!

Σε ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το ότι δεν είναι οι μοναδικές πράξεις ντροπής αλλά όπως αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά σε βίαιες απωθήσεις ανθρώπων προς τη χώρα μας προβαίνει συστηματικά η γειτονική Βουλγαρία, ουδόλως ελαφρύνει τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες όσων επέλεξαν τον επικίνδυνο αυτό δρόμο. Ουδόλως ελαφρύνει τις ευθύνες της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας η κάλυψη της Ευρωπαϊκής ηγεσίας Von Der Layen - Σχοινά. Ούτε φυσικά θα μπορέσει να κρυφτεί κανείς πίσω από μια παραίτηση του επικεφαλής της Frontex, του διαβόητου κυρίου Leggeri, όσο αναγκαία κι επιβεβλημένη κι αν είναι αυτή».

Δηλαδή η Βουλγαρία -που έχει καταγγελθεί ότι σε συνεννόηση με την Τουρκία- προωθεί και από τα δικά της σύνορα παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, ασκεί και αυτή πράξεις ντροπής, αλλά δεν πειράζει, εμείς με την μεγάλη καρδιά, πρέπει να τους αποδεχτούμε, ως κορόιδα του παιχνιδιού της εργαλειοποίησης των μεταναστών.

Το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε και την κατάργηση των συνόρων το 2015 επιτρέποντας να εισέλθουν άνω του εκατομμυρίου όχι μόνο πρόσφυγες αλλά και παράνομοι μετανάστες, είναι δικό του πρόβλημα. Όπως δικό του πρόβλημα είναι και να συντάσσεται με τις περιβόητες ΜΚΟ, που κάποιες αποτελούν παρακλάδι, και κάποιες τους χρήσιμους ηλίθιους της πολυεθνικής βιομηχανίας μετακίνησης ανθρώπων, με ετήσιο τζίρο πολλά δισ.

Όμως δικό μας πρόβλημα γίνονται οι αθρόες ροές ανθρώπων άλλων πολιτισμών, που δεν μπορούν να ενσωματωθούν όπως ενσωματώθηκαν οι μετανάστες από τις χώρες του πρώην υπαρκτού, επειδή είχαν παραπλήσια κουλτούρα.

Ήδη το Σάββατο τα «Νέα» δημοσίευσαν πληροφορίες ότι στις γειτονιές που έχουν εγκατασταθεί μουσουλμανικοί πληθυσμοί, έχουν δημιουργηθεί άτυπα σώματα «ισλαμικής αστυνομίας, που περιπολούν και επιβλέπουν εάν οι εδώ εγκατεστημένοι μουσουλμάνοι, τηρούν τους κώδικες - απαγορεύσεις της θρησκείας τους (κατανάλωση αλκοόλ, εμφάνιση γυναικών κ.α). Δεν είναι το πρώτο ρεπορτάζ για το θέμα. Ήδη από το 2017 στην ιστοσελίδα slpress.gr είχε καταχωρηθεί παρόμοιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Και δεν είναι καν πρωτότυπα. Είναι γνωστό από τα διεθνή Μέσα ότι σε πόλεις της Γερμανίας, του Βελγίου, της Σουηδίας, της Γαλλίας, και αλλού, εδώ και πολλά χρόνια δρουν παρόμοιες ομάδες, ελέγχου του ισλαμικού δόγματος συμπεριφοράς.

Ούτε έχουμε ψευδαισθήσεις ότι στα επόμενα χρόνια δεν θα έχουμε πολλές ροές. Όπως επιγραμματικά έχει γράψει η Α. Διαμαντοπούλου στο βιβλίο της «Από το Ντεσεβό στο Drone»: «Η Αφρική γεννάει, η Ευρώπη γερνάει». Σήμερα είναι το 12% του παγκόσμιου πληθυσμού και το 2050 θα πέσει στο 7% σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.

Αφενός η υπερβάλλουσα αυτή γεννητικότητα θα νοιώσει ασφυκτικά στους τόπους της (η Νιγηρία με 200 εκ. πληθυσμό είχε 500 ΜΕΘ και 200 αναπνευστήρες στην πανδημία) και θα στραφεί προς τη Δύση.

Αφετέρου σύμφωνα με μελέτες του ΟΗΕ, η Ευρώπη για λόγους ευεξίας του ασφαλιστικού της συστήματος θα πρέπει να εισάγει γύρω στα 80 εκ. μετανάστες μέχρι το 2050, αν θα θέλει στο μισό του 21ου αιώνα να διατηρήσει την ίδια ηλικιακή σύνθεση νέων και ηλικιωμένων. Και αυτό είναι το πιο συγκρατημένο από τα σενάρια (από Ardin-rixi.gr).

Το πρόβλημα είναι τεράστιο, σαφώς επιδέχεται συγκροτημένης ευρωπαϊκής λύσης, αλλά λύση δεν είναι η μαζική παράνομη εισροή μουσουλμανικών πληθυσμών, και μάλιστα σε μεγάλη αναλογία νέων ανδρών χωρίς οικογένεια, που δημιουργούν εδώ παράλληλες κοινωνίες, όπου νόμος δεν είναι το εθνικό δίκαιο της χώρας μας, αλλά η δική τους Σαρία.

Αυτό δεν καταλαβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ που το παίζει στοργική ψυχή κάθε «πονεμένου» τυχοδιώκτη, που θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να περνάει τέσσερις φορές τα σύνορα επειδή έτσι γουστάρει, και να μας κουνάνε το δάχτυλο οι καλοβαλμένες ΜΚΟ, όταν το κράτος δεν του το επιτρέπει.