Αποστάσεις από τις δηλώσεις Στ. Μαλέλη παίρνει ο Π. Χρηστίδης

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Στ. Μαλέλη παίρνει ο Π. Χρηστίδης

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη για το ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, παίρνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα», προσθέτοντας ότι «η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα που επιχειρούν να την εντάξουν».

«Αν η θέση μας ότι εμείς συμπλήρωμα με τη λογική των αριθμών ή την νομή αξιωμάτων χωρίς πολιτικές και προγραμματικές προϋποθέσεις δεν θα γίνουμε και με αυτή την έννοια δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση, ενοχλεί ή χαλάει τα σχέδια σε κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται πως σε συνέντευξή του στο news247 ο κ. Μαλέλης είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση που η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία, δεν θα συνεργαστεί «με μία κυβέρνηση που θα φέρει τον όλεθρο».

Παράλληλα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter καλωσόρισε τις δηλώσεις του κ. Μαλέλη. 

Από την πλευρά του ο γραμματέας επικοινωνίας τους ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, σημείωσε σε σημερινό tweet του «Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί».

«Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο» προσθέτει.

Μαξίμου: Ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη

Με μια σύντομη απάντηση σχολίασαν κύκλοι του Μαξίμου τις αντιδράσεις του Κινήματος Αλλαγής ως προς τις δηλώσεις του Στ. Μαλέλη: «

Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία. Μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη».