7ος χρόνος, ημέρα 2060η
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021

Υπ. Υγείας σε Τσίπρα: Η θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα δεν συστήνεται από τον ΠΟΥ

Υπ. Υγείας σε Τσίπρα: Η θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα δεν συστήνεται από τον ΠΟΥ

Αποπροσανατολισμό και εμπαιγμό των πολιτών σχετικά με την πανδημία καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα το υπουργείο Υγείας σε νέα του ανακοίνωση. 

Το υπ. Υγείας αναφέρει: «Μετά το "εμπόριο ελπίδας" με ένα "εμβόλιο που δεν έχει ανακαλυφθεί", τις προφητείες για αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και το "ξεστοκάρισμα" των εμβολίων, ο κ. Τσίπρας τώρα ανακάλυψε τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, που τάχα δεν χρησιμοποιούμε στη μάχη κατά του κορονοϊού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Κατά την προσφιλή και ατελέσφορη αντιπολιτευτική τακτική του, ο ΣΥΡΙΖΑ για μία ακόμη φορά αποπροσανατολίζει και εμπαίζει τους πολίτες σχετικά με την πανδημία COVID-19.

Μετά το "εμπόριο ελπίδας" με ένα "εμβόλιο που δεν έχει ανακαλυφθεί", τις προφητείες για αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και το "ξεστοκάρισμα" των εμβολίων, ο κ. Τσίπρας τώρα ανακάλυψε τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, που τάχα δεν χρησιμοποιούμε στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Τον ενημερώνουμε ότι η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες θεραπευτικές συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ούτε έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Για μία ακόμη φορά, τονίζουμε ότι η πανδημία δεν προσφέρεται ούτε για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, ούτε για αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα».