7ος χρόνος, ημέρα 2218η
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

TUI: Περισσότερες έναντι του 2019 οι κρατήσεις Γερμανών για την Ελλάδα

TUI: Περισσότερες έναντι του 2019 οι κρατήσεις Γερμανών για την Ελλάδα

Ως έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για διακοπές το καλοκαίρι κατατάσσεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον πρόεδρος του γερμανικού κλάδου του μεγαλύτερου τουριστικού γκρουπ παγκοσμίως TUI Μάρεκ Αντριστσακ.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αύξηση κρατήσεων παρατηρείται εκτός από Ελλάδα για Βαλεαρίδες νήσοι, Κανάρια νησιά και Τουρκία.

Σύμφωνα με το Reuters ο πρόεδρος του μεγαλύτερου τουριστικού γκρουπ παγκοσμίως δήλωσε ότι η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των χωρών με κρατήσεις υψηλότερες από εκείνες του 2019, που ήταν μία χρονιά - ρεκόρ, ενώ από τον Μάιο οι κρατήσεις για αυτούς τους προορισμούς ξεπερνούν ακόμα και τις αντίστοιχες εβδομάδες του 2019.

Όπως ανέφερε ο Μάρεκ Αντριστσακ, πρόεδρος της TUI Germany: «Είναι πολλοί που θέλουν να προλάβουν τις καλοκαιρινές διακοπές και όπως όλα δείχνουν η επιθυμία για ταξίδια γίνεται ολοένα και πιο έντονη».

Σημειώνεται ότι το 2019, περισσότεροι 4,1 Γερμανοί τουρίστες είχαν έλθει αεροπορικώς στην Ελλάδα και πέρυσι, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, οι αφίξεις από την Γερμανία, που είναι η μεγαλύτερη τουριστική αγορά για τη χώρα μας, είχαν περιοριστεί σε λιγότερες από ένα εκατομμύριο.