Δημοσιογράφος Telegraph: Το πρώτο ταξίδι μου θα είναι στην Ελλάδα

Το πρώτο ταξίδι μου θα είναι στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη επιλογή  προορισμού Βρετανού ταξιδιωτικού σύντακτη της εφημερίδας Telegraph όταν αρθούν οι περιορισμοί μετακίνησης λόγω του κορονοϊου. 

Ο Όλιβερ Σμιθ, ο οποίος καταγράφει τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες εδώ και 35 χρόνια, αναφέρει ότι έχει να φύγει από τη χώρα του από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του με συμπτώματα κορονοϊου.

Αρχικά ο Σμιθ είχε είχε σχεδιάσει να ταξιδέψει στην Ελβετία και τη βόρειο Ιταλία, όμως ουδείς γνωρίζει πότε θα επιτραπούν τα ταξίδια. Τώρα ο Βρετανός δημοσιογράφος ελπίζει τον Σεπτέμβριο να μπορέσει να κάνει το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα.

Μια χώρα που, όπως αναφέρει, είναι ένας ονειρικός προορισμός όπου οι Βρετανοί είναι πάντα ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες και που δεν χρειάζονται πολλές ώρες στο αεροπλάνο.  

«Αυτό που θέλω είναι η παρθένα ζωή του νησιού, το υπέροχο φαγητό και η διαμονή, οι ήσυχες παραλίες, οι βόλτες καταπράσινη ορεινή ηπειρωτική χώρα και η απόλυτη απομάκρυνση από τα άγχη της σύγχρονης ζωής» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Σμιθ.