7ος χρόνος, ημέρα 2149η
Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Θεοδωρικάκος: Δίνουμε τη μάχη να είναι ασφαλείς οι Έλληνες

Θεοδωρικάκος: Δίνουμε τη μάχη να είναι ασφαλείς οι Έλληνες

Τη δέσμευσή του να κάνει τα πάντα για την ασφάλεια των πολιτών και τις ευχαριστίες του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε στο πρώτο του μήνυμα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι στηρίζει ολόπλευρα τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία ενώ τόνισε ότι «δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου:

Καλημέρα, καλό μήνα,

Μια νέα αποστολή ξεκίνησε με την ανάληψη των πολύ σημαντικών καθηκόντων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη για την εμπιστοσύνη. Δέσμευση μας να κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα. Στηρίζουμε ολόπλευρα τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία. Τους ανθρώπους, που εργάζονται νύχτα και μέρα για την προστασία όλων και την αντιμετώπιση κάθε απειλής ενάντια στη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Με ενότητα, σχέδιο, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά, δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατριδας μας!